Ea e femeia despre care lumea crede că e sora fiicei sale. Cum arată la 51 de ani

Ea e femeia despre care lumea crede că e sora fiicei sale. Cum arată la 51 de ani
Citeste mai mult despre: Rebecca Daubler,
Data publicarii: 21 August 2020
Data actualizare: 21 August 2020
Rebecca Daubler este o femeie de 51 de ani care se mândrește cu un fizic de invidiat. 

Americanca a devenit cunoscută în întreaga lume datorită felului în care arată. După ce a divorțat la 40 de ani, Rebecca a hotărât să se ocupe mai mult de propria persoană.

După 11 ani de la începerea acestui proiect, femeia își dorește să ajute cât mai multe persoane în acest sens prin puterea exemplului, așa că încearcă să fie cât mai activă pe rețelele de socializare și să le răspundă celor care îi cer sfaturi. 

”Frumusețea a fost întotdeauna importantă pentru mine, dar acum mă concentrez și mai mult pe acest aspect. Vreau să mă ajut atât pe mine, cât și alte femei”, a declarat Rebecca, cea care a mărturisit că de multe ori i se spune că pare sora fiicei sale. 

Americanca urmează un regim de viață echilibrat, mănâncă sănătos și face exerciții fizice de cinci ori pe săptămână, ridicarea greutăților fiind punctul ei forte. 

”A fost incredibil să îmi dezvolt musculatura. M-a făcut mai fericită și mai puternică", a explicat aceasta, adăugând faptul că a apelat la infecții cu botox și lifting pentru ridicarea sânilor. 

Rebecca Daubler are două fete, pe Callie (21 de ani) și pe Mckenna (23 de ani). A mărturisit că primește numeroase complimente despre felul în care arată și că nu de puține ori a fost confundată cu sora mai mare a fetelor. 

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde - Jorge: „Asta este cea mai mare frică a mea, la The Masked Singer”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!