Ea e femeia pe care ar fi bătut-o What’s Up! După patru luni de iubire, artistul a ajuns încătușat la poliție

Ea e femeia pe care ar fi bătut-o What rsquo;s Up! După patru luni de iubire, artistul a ajuns încătușat la poliție
Citeste mai mult despre: What's Up, alice badea,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 10 Decembrie 2019
Data actualizare: 10 Decembrie 2019
În luna septembrie a acestui an, What’s Up dezvăluia că este într-o nouă relație, după ce divorțase de Simina, femeia care îi fusese alături timp de nouă ani.

În anunțul de pe rețelele de socializare, cântărețul spunea că se iubește din luna august cu Alice Badea, o violonistă care făcea parte din trupa care a cântat live alături de artist piesa “Doare”. Mai mult decât atât, după ce au oficializat relația lor, What’s Up și Alice Badea și-au tatuat pe deget un tatuaj care să simbolizeze iubirea lor.

După doar patru luni de relație, mai exact în seara zilei de 9 decembrie, What’s Up a ajuns însă încătușat la secția de poliție și la procuratură, după ce ar fi bătut-o pe noua lui iubită. Tânăra ar fi sunat la 112, anunțându-i pe oamenii legii că partenerul ei o agresează, însă odată ajunși la locuința acesteia, polițiștii au fost și ei agresați de artist, căruia i-au pus cătușele și l-au dus la secție.

Din păcate, What’s Up s-ar putea alege cu dosar penal pentru ultraj, însă partea bună pentru artist este că Alice Badea nu a depus plângere împotriva lui pentru agresiune. Cu doar câteva zile înainte să sune la 112, tânăra postase pe Instagram o fotografie în care apărea alături de artist, semn că lucrurile mergeau foarte bine între ei.
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies