• PRO TV
  • Ea este cea mai frumoasa femeie din lume. Fotografii cu Miss World 2013

Ea este cea mai frumoasa femeie din lume. Fotografii cu Miss World 2013

Ea este cea mai frumoasa femeie din lume. Fotografii cu Miss World 2013

Megan Young, Miss Filipine, a castigat titlul de Miss World 2013 in competitia care a avut loc sambata, pe insula indoneziana Bali.



Tanara in varsta de 23 de ani, a carei tara s-a clasat pe locul al doilea la editia de anul trecut a Miss World, s-a situat pe primul loc, in fata altor cinci, informeaza lexpress.fr, citat de Mediafax.

Competitia Miss World 2013 a reunit un numar total de 129 de concurente, intre care si Andreea Chiru, Miss World Romania 2013.





La primirea coroanei, Miss Filipine a izbucnit in lacrimi. "Intotdeauna am spus ca voi ramane eu insami, insa dupa ce am devenit Miss World este o nebunie sa ma aud spunand asta", a declarat Megan Young imediat dupa ce a fost desemnata Miss World 2013, neputand sa isi duca la bun sfarsit fraza.

Megan Young, care s-a nascut in Statele Unite ale Americii, a parasit aceasta tara la varsta de 10 ani si s-a mutat in Filipine. In prezent studiaza cinematografia si, inca de la varsta de 15 ani, a avut aparitii in filme, show-uri de televiziune si a fost prezentator al unor programe TV. Visul sau este sa treaca in spatele camerei de filmat si sa devina regizor.

Se descrie ca fiind "o persoana ambitioasa", fiind pasionata de jocurile video si de aventurile celebrului vrajitor Harry Potter, potrivit site-ului oficial al competitiei Miss World.



Pe locul al doilea in comepetitia Miss World 2013 s-a situat Miss Franta, Marine Lorphelin, iar pozitia a treia a fost ocupata de Miss Ghana, Carranzar Naa Okailey Shooter.

Cele zece tari care au intrat in finala Miss World 2013 au fost: Filipine, Brazilia, Australia, Franta, Nepal, Marea Britanie, Indonezia, Spania, Jamaica si Ghana.

Romania a fost reprezentata in competitia Miss World 2013 de Andreea Chiru, in varsta de 20 de ani, din Braila, in timp ce Republica Moldova a avut-o ca reprezentanta pe Valeria Tsurkan, in varsta de 18 ani, conform site-ului oficial al concursului.

Ruby, cu posteriorul cat al lui Kim Kardashian. Iluzia optica pe care nimeni nu a observat-o la prima vedere - FOTO

In 2012, concursul Miss World a fost castigat de reprezentanta Chinei, Yu Wenxia.



Concursul Miss World 2013, care trebuia sa debuteze la Jakarta, a fost in cele din urma mutat in intregime pe insula indoneziana Bali, care are o populatie majoritar hindusa, dupa numeroase manifestari ale musulmanilor din celelalte zone ale tarii.

Organizatorii acestui concurs de frumusete, constransi in luna iunie sa reafirme faptul ca Miss World 2013 nu va include celebra defilare in bikini a concurentelor, au deschis in cele din urma editia din acest an a competitiei pe insula indoneziana Bali.

Pentru a asigura securitatea concurentelor, cateva sute de politisti au fost repartizati in hoteluri si in alte puncte unde au avut loc etapele concursului, a carui organizare a provocat multa manie in Indonezia, cea mai mare tara musulmana din lume.

Mii de musulmani radicali au manifestat pe intregul teritoriu indonezian pentru a denunta concursul Miss World, pe care il considera "o manifestare plina de porcarii si de pornografie", arzand in public portretele organizatorilor. Musulmani moderati, anumiti ministri, reprezentanti ai clerului musulman si organizatii care militeaza pentru drepturile omului au protestat si ei fata de organizarea acestui concurs.

In iunie, organizatorii au fost constransi sa anunte ca nu va exista o proba a costumelor de baie in editia din 2013 a competitiei din Indonezia. Concurentele de la Miss World au fost obligate sa inlocuiasca costumele de baie cu un port traditional, sarongul indonezian, a anuntat Julia Morley, presedintele Miss World, confirmand o decizie luata anul trecut, cand Indonezia a acceptat sa organizeze competitia.

Majoritatea celor 240 de milioane de indonezieni practica un islam moderat. Locuitorii de pe insula hindusa Bali, destinatie turistica extrem de apreciata, sunt obisnuiti cu miile de turisti straini care se plimba in fiecare an pe plajele sale, de multe ori in tinute sumare.



Miss World se numara printre cele patru competitii de frumusete internationale majore din punct de vedere al importantei evenimentului - "The Big Four Major Pageants", alaturi de Miss Earth, Miss International si Miss Universe.

Creata in Marea Britanie, competitia Miss World a fost organizata pentru prima data in anul 1951, fiind prima competitie internationala de frumusete majora organizata la nivel mondial. Miss World este si cea mai longeviva competitie internationala de frumusete.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni