Ea este considerată femeia cu cea mai mare gură din lume

Ea este considerată femeia cu cea mai mare gură din lume
Data publicarii: 02 August 2021
Data actualizare: 02 August 2021
Guinness World Records a confirmat că Samantha Ramsdell, din Connecticut, este deținătoarea recordului pentru cea mai mare gură din lume.

Când vine vorba de ciudățenii, TikTok este platforma fruntașă la acest capitol. Tot felul cu tot felul talente postează zilnic filmulețe care sunt, de-a dreptul, șocante. Iată totuși că TikTok-ul îi poate pe unii faimoși și îi poate înscrie chiar în Cartea Recordurilor. 

Acesta este și cazul Samanthei Ramsdell, care deține recordul pentru cea mai mare gură din lume. Ce încape în ea? Mulți cartofi prăjiți și diferite alte alimente în cantități imposibile pentru un om normal. 

Femeia i-a șocat pe internauți cu abilitățile sale, dar i-a și impresionat. Astfel, aceasta a ajuns rapid virală pe rețelele sociale și, ulterior, a fost remarcată chiar și de Guinness World Records.

Eram nesigură în ceea ce privește această abilitate, voiam să fie secretul meu, dar acum reprezintă unele dintre cele mai bune lucruri ale mele. Este superputerea mea. Este lucrul care mă face unică și specială", a spus ea potrivit cnn.com.

Sursă foto: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!