Ea este noua sosie a Angelinei Jolie. Asemănarea este izbitoare

Ea este noua sosie a Angelinei Jolie. Asemănarea este izbitoare
Citeste mai mult despre: Stephanie Corneliussen, Angelina Jolie,
Data: 30 Octombrie 2018
Actrița Stephanie Corneliussen impresionează prin frumusețea ei, dar și prin asemănarea izbitoare cu diva de la Hollywood.

Stephanie Corneliussen (31 de ani) este o actriță daneză care, conform unui top alcătuit de imdb.com, este noua sosie a actriței Angelina Jolie.

Citește și: Cine e actrița care a eclipsat-o pe Angelina Jolie la încasări în 2018. E o mare bătăușă 

De o frumusețe frapantă, Stephanie a fost descoperită pe când avea 13 ani, de un agent de talente, intrând astfel în lumea modellingului. În paralel, aceasta a studiat baletul și are o diplomă în grafică și design. În 2007, a început să studieze în Marea Britanie, iar în 2011 s-a mutat în Los Angeles, pentru a urma o carieră în actorie.

A debutat în film, cu un rol în ”Hansel and Gretel”, dar recunoașterea internațională a obținut-o cu partitura din ”Mr Robot”. 

La ora actuală, este guest star în producția DC Comics ”Legends Of Tomorrow”, iar de anul acesta o portretizează pe femeia misterioasă în serialul ABC ”Deception”.

Stephanie Corneliussen a fost căsătorită cu un rapper danez, Orgi-E, însă aceștia au divorțat acum șapte ani. Deși motivul divorțului nu a fost dezvăluit niciodată, Stephanie se declară la ora actuală bisexuală.

De asemenea, frumoasa actriță militează pentru drepturile animalelor și este vegană de câțiva ani buni.

 

Foto: Getty

FULLSCREEN
Ea este noua sosie a Angelinei Jolie. Asemănarea este izbitoare
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO