Echipa Stirilor PRO TV a fost premiata pentru campania "Salveaza Romania Frumoasa"

Echipa Stirilor PRO TV a fost premiata pentru campania Salveaza Romania Frumoasa
Data publicarii: 22 Septembrie 2014
Data actualizare: 22 Septembrie 2014
Campania Salveaza Romania Frumoasa demarata de echipa Stirilor PRO TV a fost premiata in cadrul evenimentului de deschidere al Hanului Gabroveni. Cu acest prilej, municipalitatea i-a rasplatit pe cei care s-au implicat in promovarea frumusetilor si valorilor romanesti. 

Campania a prezentat romanilor comori arhitecturale care au fost date uitarii si a scos in evidenta sate traditionale care sunt adevarate monumente culturale. Povestea Hanului Gabroveni reprezinta perfect spiritul campaniei PRO TV din aceasta vara. Daca in trecut era popasul negustorilor care tranzitau zona de comert, Hanul din Centrul Istoric al Bucurestiului este acum inima cultural-artistica a Capitalei. 

Aceasta campanie de responsabilitate sociala a fost lansata pe 15 iunie 2014 in cadrul emisiunii “Romania, te iubesc”, avand obiectivul de a atrage atentia asupra importantei pastrarii valorilor si traditiilor romanesti. Sub sloganul „Casele au suflet”, proiectul isi propune sa contribuie la restaurarea caselor traditionale romanesti si la conservarea traditiilor mostenite. 

Vazuta din afara frontierelor sale, Romania este considerata un taram virgin, cu unele dintre cele mai frumoase peisaje din lume. Turismul rural a devenit un punct de atractie principal, pentru ca nu exista multe astfel de tari in Europa, in care turistii pot experimenta viata dinainte de aparitia tehnologiei. Totusi, din nefericire, mii de case istorice, mori, hambare si poduri se afla in ruine sau aproape distruse de societatea moderna. Echipa stirilor PRO TV a prezentat, de la lansarea campaniei pana in acest moment, o serie de reportaje menite sa schimbe perceptia romanilor in privinta trecutului si de a le oferi exemple pozitive.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies