Echipa Visuri la cheie ajunge mâine seară la ultima familie din acest sezon!

Echipa Visuri la cheie ajunge mâine seară la ultima familie din acest sezon!
Citeste mai mult despre: Visuri la cheie, familie, sezon,
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 04 Decembrie 2018
Data actualizare: 04 Decembrie 2018
Miercuri, de la 20:30, echipa Visuri la cheie ajunge la ultima familie din sezonul 5, Miron, în localitatea Tărtășești, județul Dâmbovița.

Andreea este o fetiță pe care au crescut-o bunicii de când era bebeluș. În urmă cu câțiva ani, bunicul a decedat, iar fata a rămas împreună cu bunica ei, Maria.

Mama Andreei a rămas însărcinată când era foarte tânără, însă tatăl fetei nu a dorit-o și nu și-a asumat nicio responsabilitate. Bunica a fost cea care și-a încurajat fata ca, în ciuda situației în care se află, să păstreze copilul, pentru că o va ajuta să-l crească.

După ce micuța a venit pe lume, bunica a avut grijă de ea. Mama ei și-a întemeiat o familie, iar în prezent mai are un copil. Din păcate, aceasta nu are posibilități să le ajute pe Andreea și pe bunica Maria, confruntându-se ea însăși cu numeroase probleme familiale și materiale.

Fata însă ține legătura cu ea, se vizitează și își cunoaște fratele vitreg. Bunica și-a asumat rolul de mamă pentru fetiță încă de la început și, deși se confruntă cu numeroase greutăți, spune că Andreea este totul pentru ea și face orice ca să o susțină și să-i ofere cele necesare.

Chiar dacă se descurcă foarte greu, fata participă la olimpiade și la concursuri, unde obține rezultate foarte bune. În primăvară, bunica și-a rupt o mână, accident în urma căruia nici acum nu și-a revenit complet. Pentru că nu-și mai poate folosi foarte bine mâna, aceasta se bazează din ce în ce mai mult pe ajutorul nepoatei sale.

Deși nu se plâng, dorința lor cea mai mare este să aibă o casă frumoasă, în care să poată duce o viață mai bună. Mâine seară, Corneliu Ulici, Adela Pârvu, Cristina Joia și Ciprian Vlaicu le vor transforma visul în realitate Mariei și Andreei și le vor aduce totodată foarte multă bucurie în noua lor locuință.

Visuri la Cheie - Crede în oameni!

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!