Echipa "Visuri la cheie" va afla povestea impresionantă a unei familii care trăia într-o casă din chirpici 

Echipa  Visuri la cheie  va afla povestea impresionantă a unei familii care trăia într-o casă din chirpici
Data: 26 Noiembrie 2019
Autocarul Visuri la cheie ajunge mâine seară, de la 20:30, în Comana, județul Constanța. 

Dragoș, Cristina, Laura și Omid vor face cunoștință cu familia Dejica și vor afla povestea impresionantă a unei fetițe de 12 ani care a fost părăsită de mama ei: „Când mama m-a părăsit aveam 3 ani și jumătate. Pentru mine este mama, îi mulțumesc că m-a născut, dar nu cred că o mamă i–ar face așa ceva unui copil. Poate au fost neînțelegeri între ea și tata, dar eu nu înțeleg ce a avut cu mine”, spune Alexandra printre lacrimi.

Alexandra și tatăl ei, Ion, au locuit timp de nouă ani într-o casă veche de 100 de ani, din chirpici. În urmă cu ceva timp, Ion s-a apucat să ridice singur o locuință pe care să o transforme în cămin pentru fetița lui, însă nu a reușit. Bărbatul s-a îmbolnăvit și a trebuit să se oprească din construit.


Echipa Visuri la cheie va fi impresionată de legătura puternică dintre cei doi. Laura, Cristina, Omid și Dragoș vor face toate eforturile pentru a le amenaja casa visurilor, însă vor întâmpina multe probleme, pentru că în comună foarte puține case au apa curentă.

Mâine seara, de la 20:30, urmărim cum o familie care a trăit în condiții greu de imaginat, într-o casă care statea să cadă, se mută într-un adevărat cămin gândit și amenajat de arhitecții Visuri la cheie.

Visuri la cheie – Crede în oameni!


Vezi si Visuri la cheie - Sezonul 6, Ediția 11


FULLSCREEN
Echipa Visuri la cheie ajunge miercuri la o familie care trăia într-o casă din chirpici
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO