Ed Sheeran a dezvăluit care este secretul succesului lui. ”Plângeam în fiecare zi”

Ed Sheeran a dezvăluit care este secretul succesului lui.  Plângeam în fiecare zi
Citeste mai mult despre: Ed Sheeran, roscat, secretul succesului,
Data: 25 Martie 2019
Este de patru ori câștigător al premiului Grammy și unul dintre cei mai apreciați artiști din lume.

Cu toate acestea, a existat o vreme când artistul Ed Sheeran a fost umilit de colegi pentru felul în care arăta și se purta.

Citește și: Ed Sheeran s-a căsătorit în secret. Cum arată soția lui 

Artistul de 28 de ani, care s-a căsătorit recent cu iubita din copilărie Cherry Seaborn (26 de ani), a dezvăluit recent că obișnuia să plângă în fiecare zi, după școală, pentru că era umilit de colegii săi pentru că se bâlbîia, avea părul roșcat și ochelari.

În ciuda faptului că arăta ”ciudat” și ”amuzant”, Sheeran spune că aceste trăsături unice au făcut diferența și, într-un final, i-au asigurat succesul în muzică. 

În timpul unui interviu recent cu DJ Nihal și rapperul Dave, acesta a dezvăluit că muzica l-a făcut să capete încredere în sine și l-a ajutat să-și găsească locul în lume. 

Întrebat dacă se simțea diferit când era la școală, Ed a replicat: ”Ei bine, da, pentru că eram roșcat, s-au luat de mine încă din prima zi. Eram roșcat, mă bâlbâia, purtam niște ochelari enormi, eram ciudățel, dar când am crescut a început să-mi placă aceste defecte ale mele”.

”Am arătat întotdeauna un pic ciudat și nu am avut prea mare succes la fete, apoi am început să cânt și toată lumea era gen: ”Oh, este tipul roșcat cu chitara”, și pentru asta ești ținut minte. Și, dintr-o dată, începi să primești atenție pentru că lumea te știe. Iar acum îmi place să le spun puștilor că este grozav să fii ciudat”.

Acum este unul dintre cei mai apreciați artiști internaționali, dar au existat perioade în care plângea în fiecare zi. ”Am urât școala generală cu pasiune. Plângeam în fiecare zi. Apoi, am ajuns la liceu și am început să cânt la chitară, am intrat într-o trupă, iar muzica este unul dintre lucrurile care îți dă încredere în tine”.

Foto: Getty,

Vezi și: Dragostea are planurile ei. Un nou episod VLAD luni de la 20:30 la PRO TV

FULLSCREEN
Ed Sheeran a dezvăluit care este secretul succesului lui. ”Plângeam în fiecare zi”
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO