Ed Sheeran face istorie. Bate toate recordurile cu doua piese noi: 13 milioane de vizualizari in 24 de ore

Ed Sheeran face istorie. Bate toate recordurile cu doua piese noi: 13 milioane de vizualizari in 24 de ore
Data: 11 Ianuarie 2017
Ed Sheeran a batut recordul detinut de One Direction, cu noile sale piese, "Shape of You" si "Castle on the Hill". Ambele sale piese au strans impreuna peste 13 milioane de vizualizari pe canalul de Youtube in prima zi de la lansare. 

Cantaretul britanic a dezvaluit ca a scris piesa "Shape of You" pentru Rihanna, insa s-a razgandit si a pastrat-o pentru el. "Am cantat melodia si mi-am dat seama ca Rihanna nu va accepta niciodata sa interpreteze piesa asta, asa ca am tinut-o pentru mine.", a declarat el.

Cantaretul britanic a mai facut o dezvaluire amuzanta. "Cand am piese pe care lumea de-abia asteapta sa le lansez, mi se intampla sa le cant oamenilor obisnuiti. De obicei, cand ies in oras, la o bere, ma trezesc spunandu-le strainilor: <Hei, nu vrei sa auzi noua mea piesa>" , dezvaluie el.

In decembrie 2015, Ed Sherran a luat o pauza de la viata publica si de la cariera muzicala. A stat departe de internet si telefon si a calatorit mult.

Ed Sheeran este una dintre revelatiile industriei muzicale. La doar 25 de ani, a sustinut concerte sold out pe Stadionul Wembley din Londra, in fata la 80 de mii de spectatori. 


FULLSCREEN
Cantaretul britanic Ed Sheeran face istorie. Bate toate recordurile cu doua piese noi:13 mil de vizualizari in 24 de ore
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO