Eddie Murphy, discurs amuzant la o festivitate: „Am fost un măgar, am jucat până și rolul unei nave spațiale”

Eddie Murphy, discurs amuzant la o festivitate: bdquo;Am fost un măgar, am jucat până și rolul unei nave spațiale
Eddie Murphy a fost premiat pentru cei 40 de ani de activitate în cinematografie. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Eddie Murphy, amuzant, premiu, stand up comedy,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 15 Ianuarie 2020
Data actualizare: 15 Ianuarie 2020
Eddie Murphy nu și-a pierdut umorul de altădată, iar ăsta este unul dintre motivele pentru care s-a întors la spectacolele de stand-up comedy. Actorul de 58 de ani face glume și când primește premii.

Eddie Murphy a fost premiat pentru întreaga sa carieră în cadrul Critics’ Choice Awards, grație celor 40 de ani închinați cinematografiei. Actorul a ținut un discurs care a stârnit amuzamentul tuturor.

„Să-ți faci un mod de viață din a face oamenii să râdă este cea mai mare binecuvântare de pe Pământ. Am jucat orice: un polițist, un hoț, un doctor, etnii diferite, animale. Am fost un măgar. Am jucat până și rolul unei nave spațiale”, a mărturisit actorul, în aplauzele celor prezenți.

Actorul a dezvăluit că cel mai de preț sfat al său pentru actorii tineri este să nu joace niciodată rolul unei nave spațiale.

Citește și: Eddie Murphy este tată pentru a zecea oară. Iubita lui a născut un băiețel

 

La 58 de ani, Eddie Murphy joacă în Dolemite Is My Name, pentru care a fost nominalizat la Globurile de Aur. Însă, bucuria a fost doar pe jumătate, fiindcă se aștepta să fie nominalizat și la Oscar 2020.

Comediantul s-a întors la Saturday Night Live după 35 de ani, în postara de gazdă a emisiunii pentru o seară, în preajma Crăciunului. Audiența postului NBC a explodat, amintind de perioada 1980-1984 când show-ul era foarte iubit.

La sfârșitul anului trecut, Eddie Murphy a semnat un contract extrem de bănos cu Netflix, pentru promovarea unor turnee de stand-up comedy pe care le-a susținut în anii '80.

Eddie Murphy a fost convins să se întoarcă la stand-up comedy de actorul de comedie Don Rickles. Acesta i-ar fi dat prețiosul sfat chiar cu câteva zile înainte de a muri. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Adam Sandler se consideră un geniu pentru că a făcut parteneriat devreme cu Netflix

FULLSCREEN
Eddie Murphy, discurs amuzant la o festivitate: „Am fost un măgar, am jucat până și rolul unei nave spațiale”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies