Eddie Murphy este tată pentru a zecea oară. Iubita lui a născut un băiețel

Eddie Murphy este tată pentru a zecea oară. Iubita lui a născut un băiețel
Autor: Dan Brumar
Data: 04 Decembrie 2018
Actorul american Eddie Murphy are un nou moștenitor. Logodnica lui, actrița Paige Butcher, a adus pe lume al doilea copil al lor.

Paige Butcher (39 de ani) a născut pe 30 noiembrie, chiar de Sfântul Andrei, un băiețel pe care l-a botezat Max Charles. Eddie Murphy a devenit astfel tată pentru a zecea oară, la vârsta de 57 de ani. Fiul lor a fost declarat perfect sănătos, notează eonline.com. Max mai are o soră, Izzy Oona, care este primul copil al cuplului Murphy-Butcher, care a venit pe lume în 2016.

O sursă din anturajul celor doi a declarat că mama și copilul sunt sănătoși și se simt foarte bine.

Paige Butcher în luna august

Eddie Murphy mai are opt copii din relații anterioare, Dintre aceștia, cel mai mare este Eric (29 de ani), fiul actorului cu fosta iubită a acestuia, Paulette McNeely. Doi ani mai târziu, Murphy a devenit tată în urma relației cu Tamara Hood. Cei doi au un fiu pe nume Christian, azi în vârstă de 27 de ani.

În urma căsătoriei cu Nicole Mitchell, actorul are cinci copii: Bria (28 de ani), Miles Mitchell (25 de ani), Shayne Audra (23 de ani), Zola Ivy (18 ani) și Bella Zahra (16 ani). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???? Merry Christmas!!! #MurphyFamily Photo by : @justwilliet

A post shared by Bria (@bria_murphy) on


Eddie Murphy mai are o fetiță, Angel (11 ani), care a venit pe lume în urma relației cu Melanie Brown, componenta trupei Spice Girls. Inițial, actorul nu a recunoscut-o pe Angel, însă a fost forțat de împrejurări după ce un test ADN a demonstrat că el e tatăl natural al fetiței.

Eddie Murphy și Paige Butcher s-au logodit în luna septembrie a acestui an, după o relație de aproape șase ani. În urmă cu câțiva ani ei au decis să nu divulge pe rețelele sociale aspecte din viața lor privată. Actorul a explicat de ce au luat această decizie.

„Sunt într-o relație cu o celebritate, așa că am simțit că sunt destul de prezent în public. Simțeam că ofer prea multă informație. Ofeream publicului prea mult acces, iar eu vreau să păstrez această relație cât se poate de privată”, a spus actorul pentru Vanity Fair

FULLSCREEN
Eddie Murphy este tată pentru a zecea oară. Iubita lui a născut un băiețel
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO