Ei sunt luptatorii de wrestling care au avut probleme cu legea. Ce gesturi au facut barbatii si de ce au atras atentia autoritatilor

Ei sunt luptatorii de wrestling care au avut probleme cu legea. Ce gesturi au facut barbatii si de ce au atras atentia autoritatilor
Data: 21 Mai 2016
Luptatorii de wrestling ale caror nume care au facut inconjurul lumii se pare ca nu sunt tocmai cele mai pasnice persoane. Unii dintre ei si-au adus temperamentul din ring si in viata reala, iar asta le-a adus probleme cu autoritatiile. Nici nu este de mirare, daca vedem lista gesturilor pe care acestia le-au facut, conform The Richest.

Ric Flair

Citește și

Ric Flair a  regretat vizita sa in Coreea de Nord. In cadrul unei eveniment din 1995 Flair a fost retinut pentru cateva zile pentru simplul fapt ca, intr-o declaratie, a comparat Coreea cu America. Desi luptatorul a spus numai lucruri pozitive despre tara, guvernul corean i-au considerat parerile nepotrivite.

Vader

Multi lupatori de wrestling au avut probleme cu legea, dar Vader s-a remarcat atat de violent incat intamplarea l-a caracterizat de-a lungul intregii sale cariere. In 1997 Vader a agresat prezentatorul unui talk show doar pentru ca nu i-a placut intrebarea adresata. Fapta lui i-a adus 10 zile de arest.

Steve Corino 

In timpul unui turneu in India, Steve Corino, insotit de un alt luptator, cunoscut sub pseudonimul Nikita the Russian, au facut scandal la o conferinta de presa. Nemultumit de conditiile in care a calatorit, Nikita the Russian a amenintat presa si chiar a aruncat cu o masa in jurnalisti. Luand parte la altercatie, Steve Corino a fost nevoit sa ofere explicatii in fata legii.

Mark Henry

Mark Henry, cunoscut si sub numele de “The World’s Strongest Man” s-a enervat pe un fan irlandez care isi dorea un simplu autograf. Din motive neintemeiate, lupatorul si-a amenintat fanul si a aruncat cu o bautura in el, actiune pentru care a fost arestat.

Ed “Strangler” 

Ed “Spanzuratorul” a fost unul dintre cele mai cunoscute staruri  din istoria wrestling-ului. Dependenta sa de alcool si caracterul impulsiv i-au adus probleme cu legea cand la o petrecere in Tijuana, Mexic, a intrecut limitasi s-a ales cu o acuzatie de hartuire.

Konna

Desi a crescut in California, pentru ca sustinea ca este nascut in Mexic, acesta a avut probleme cu legea si a fost arestat pentru sedere ilegala in Mexic.

Lex Luger

Poate nu va surprinde faptul ca Lex Luger a avut probleme cu legea intr-o tara straina. Odata ce a aterizat in Canada, politistii de frontiera l-au extradat pe Luger in Georgia, unde exista un mandat de arestare pe numele sau, problema fiind legata de droguri.

Chris Jericho

Patriotismul sau din contra, xenofobia, au fost mereu sursa de controversa in wrestling.  In cadrul unui tur in Brazilia, Jericho a mers prea departe atunci cand a calcat si a lovit de nenumarate ori steagul Braziliei. Pentru ca a adus o ofensa poporului Brazilian, lupatorul a fost trimis in arest si obligat sa isi ceara scuze public.

Luke Gallows 

Pentru Luke Gallows, nenorocul a insemnat sa fie in locul nepotrivit la momentul nepotrivit. Acesta a inteles pe pielea lui ca Nigeria este o tara periculoasa, atunci cand un membru din staff-ul sau a uitat sa plateasca hotelul in care era cazat. Situatia a devenit neplacuta pentru ca membrii staff-ului si Luke Gallows au fost tinuti ostatici pana si-au platit datoriile.

William Regal 

Pe Regal, problemele sale cu alcoolul l-au pus intr-o situatie stanjenitoare. In timpul unui zbor din Tokyo spre New York, Regal a urinat pe o stewardessa. Fapta extrem de jignitoare l-a facut sa faca o escala intr-o celula din Alaska. 

Juventud Guerrera

Pentru Juventud Guerrera problemele cu legea au venit atunci cand a fost gasit intr-un hotel din Australia, gol si sub influenta unei supradoze de penicilina. Mai grav, cand politia a intervenit, acesta a devenit foarte agresiv.

Roddy Piper 

Roddy Piper s-a facut cunoscut inca de cand in liceu a venit la ore cu un cutit. Dar dificultati serioase a avut atunci cand in cadrul unui meci din Republica Dominicana, politistii nu au inteles regulile wrestling-ului si li s-a parut prea agresiv modul de lupta a lui Piper.

FULLSCREEN
Ei sunt luptatorii de wrestling care au avut probleme cu legea. Ce gesturi au facut barbatii si de ce au atras atentia autoritatilor
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies