El e cel mai sexy bărbat din lume, dar cum arată fiica lui de 16 ani?

El e cel mai sexy bărbat din lume, dar cum arată fiica lui de 16 ani?
Citeste mai mult despre: Idris Elba, Globurile de Aur, Isan Elba,
Autor: Dan Brumar
Data: 16 Noiembrie 2018
Declarat cel mai sexy bărbat din lume de revista People, Idris Elba (48 de ani) este un tată mândru. Fiica lui de 16 ani începe să-și facă loc în lumea celebrităților.

Isan Elba este fiica cea mare a starului din seria Avengers (Heimdall) și tocmai a fost numită ambasador al Globurilor de Aur. Din această postură, Isan va promova această competiție și va participa la festivitățile de înmânare a trofeelor în ediția din 2019 a Globurilor. Isan Elba este încă la școală și cochetează cu meseria de actor, pe care a început să o îndrăgească odată cu succesul pe care tatăl ei l-a cunoscut la Hollywood. 

Isan provine dintr-o familie de oameni foarte înstăriți. Tatăl ei, un actor în vârful carierei, a stâns din filmele în care a jucat peste 20 de milioane de dolari. Mama sa, daneza Hanne Kim Nørgaard, este o femeie de afaceri de succes care activează în industria frumuseții. Cei doi au fost căsătoriți în perioada 1999-2003 și impart custodia fiicei lor. Însă, Isan locuiește cu mama ei în Atlanta, Georgia.

Mama ei suferă de probleme mintale

Isan s-a implicat activ în sprijinirea persoanelor cu afecțiuni mintale după ce mama ei a început să aibă astfel de probleme. „Mama mea suferă de probleme mintale, așa că ăsta e motivul care m-a determinat să mă implic. E în regulă, fiindcă ne consolidăm relația. Abia recent am început să vorbim despre asta, dar nu a fost ceva pe care ea să încerce să ascundă. Este un lucru pe care îl trăiesc și chiar vreau să vorbesc depre el”, a declarat Isan Elba pentru wmafazine.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Mother's Day to my mom and all the other beautiful moms out there! ♥️

A post shared by ISAN ELBA (@isanelba) on


În prezent e elevă de liceu, însă se gândește serios să studieze Arta filmului și televiziune la una din universitățile de top din SUA sau Marea Britanie. Însă, cel mai probabil va merge la Tisch School of the Arts din New York. 

Elba mai are un fiu 

Idris Elba mai are un fiu în vârstă de 4 ani cu cea de-a doua soție, Sonya Nicole Hamlin. Deși au fost căsătoriți doar patru luni, cei doi au reușit să-l aducă pe lume pe Winston. Idris și fosta soție petrec destul de mult timp împreună cu fiul lor și adesea au fost văzuți în formație de trei.


Momentan, actorul britanic este logodit cu Sabrina Dhowre, iubita lui din ultimii doi ani.

FULLSCREEN
El e cel mai sexy bărbat din lume, dar cum arată fiica lui de 16 ani?
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO