El e pustiul genial care ii tatueaza pe adulti. Cum arata desenele permanente pe care le realizeaza

El e pustiul genial care ii tatueaza pe adulti. Cum arata desenele permanente pe care le realizeaza
Citeste mai mult despre: tatuaje, artist, desene corporale, pusti, tatuaj,
Data publicarii: 09 August 2017
Data actualizare: 09 August 2017
Are 12 ani si o pasiune cum rar am mai vazut. Ezrah Dormon este un pusti cu un talent autentic. Datorita lui, baiatul a reusit sa ii convinga pe adulti sa il lase sa isi testeze aptitudinile pe pielea lor, chiar daca asta a presupus sa ramana cu un tatuaj permanent.

Desi nu are varsta la care sa poata sa isi faca un tatuaj, Ezrah Dormon - cunoscut si sub numele de The Shark - a reusit sa se remarce prin maiestria si siguranta cu care stie sa realizeze desene corporale permanente. 

Originar din Panama, pustiul de doar 12 ani si-a descoperit pasiunea pentru tatuaje atunci cand a privit-o pe mama sa facandu-si unul intr-un salon din Honolulu. Din acel moment, interesul lui Ezrah s-a indreptat catre acest domeniu, iar detinatoarea salonului, Ali Garcia, a decis sa ii acorde o sansa. 

In prima faza, femeia i-a permis lui Ezrah sa se ocupe de o parte a tatuajului mamei sale, cu permisiunea acesteia, bineinteles. 

In prezent, pustiul stapaneste foarte bine tehnicile de tatuare si se poate lauda ca a tatuat deja peste 20 de oameni. 

Baiatul exerseaza zilnic si are ca suport de lucru portocale sau lamai, iar pasiunea lui pentru tatuaje a devenit deja celebra. Ezrah are toate sansele sa devina un artist cunoscut in breasla.   
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies