El este cainele care face minuni la un cabinet stomatologic. De ce toti copiii isi doresc sa mearg acolo

El este cainele care face minuni la un cabinet stomatologic. De ce toti copiii isi doresc sa mearg acolo
Citeste mai mult despre: Jojo, cabinet stomatologic, caine,
Data publicarii: 05 Aprilie 2016
Data actualizare: 05 Aprilie 2016
O clinica stomatologica din Northbrook (Illionis) a hotarat sa aduca un plus de confort pacientilor care le trec pragul pentru diverse tratamente si interventii.

Constienti de faptul ca vizita la cabinetul stomatologic nu este una neaparat placuta, mai ales pentru cei mici, medicii de la clinica Pediatric Dentistry of Northbrook au decis ca este cazul sa aduca un plus de liniste si amuzament in timpul controalelor si tratamentelor pe care le fac celor care au probleme cu dintii.

Acestia l-au adoptat pe JoJo, un golden retriever de sase ani, care a fost dresat sa stea alaturi de pacienti pe timpul consultatiilor, pentru a reduce stresul si teama celor care ajung in cabinete medicilor din clinica, mai ales in cazul copiilor.

JoJo a urmat orele unui curs special din cadrul scolii Sandy Hook din Connecticut, care antreneaza diferite animale cu scopul de a oferi liniste si confort oamenilor in momente tensionate.

 

"I made a new friend at the dentist today, she was a little worried but I wasn't. Good thing we had each other! (And a great dentist too)" JoJo

Posted by Pediatric Dentistry of Northbrook on Thursday, November 19, 2015

De cativa ani, JoJo face parte din echipa medicala de la Pediatric Dentistry of Northbrook, iar pacientii se declara incantati de aceasta idee.

"Lucrez de cinci ani aici si consider ca JoJo face o treaba excelenta. A fost antrenat si obisnuit cu diversele zgomote dintr-un cabinet stomatologic, de aceea nu se sperie", a declarat medicul Lynne Ryan pentru Daily Herald.

 

Even on a cold day, JoJo comes in to the rescue

Posted by Pediatric Dentistry of Northbrook on Wednesday, January 13, 2016VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies