El este cu adevarat omul padurii. Ce a facut acest barbat a salvat viata a peste 150.000 de oameni

El este cu adevarat omul padurii. Ce a facut acest barbat a salvat viata a peste 150.000 de oameni
Citeste mai mult despre: omul padurii, barbat, ce a facut, salvator,
Data publicarii: 22 Iulie 2014
Data actualizare: 22 Iulie 2014
Un barbat din India, Jadav Peyeng, a inceput sa planteze copaci pentru ca si-a dat seama ca numai in acest fel poate salva comunitatea in care traia.

A inceput sa planteze copacii inca din anul 1979 pentru a salva Insula Majuli, locul unde locuiau peste 150.000 de oameni, un tinut care a inceput sa piarda teren in favoarea alunecarilor de teren.

Jadav si-a dat seama in acel moment ca trebuie sa faca ceva pentru a salva insula, oamenii si animalele. A inceput sa planteze sute de copaci si diferite plante, incluzand peste trei sute de hectare de padure. Si-a dat seama ca radacinile copacilor si plantelor se vor uni si vor impiedica alunecarile de teren.

Datorita acestui om acum, in acea insula exista acum o padure mai mare decat Central Park din New York. Padurea pe care Jadav a plantat-o este acum casa pentru rinocerii indieni, tigrii bengalezi, iepuri, pasari si o multime de vulturi. O turma de aproximativ o suta de elefanti vin in fiecare an in padure timp de sase luni si dau nastere acolo altor elefantei extrem de simpatici. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies