El este super eroul zilelor noastre. Un barbat a construit o versiune a masinii lui Batman si le-a adus zambetul pe buze unor copii bolnavi in faza terminala

El este super eroul zilelor noastre. Un barbat a construit o versiune a masinii lui Batman si le-a adus zambetul pe buze unor copii bolnavi in faza terminala
Data publicarii: 10 Noiembrie 2014
Data actualizare: 10 Noiembrie 2014
Ar fi putut sa castige o avere din vanzarea unei versiunii a celebrului Batmobile, insa a preferat sa isi foloseasca talentul in scopuri caritabile.

Zac Mihajlovic, originar din Camden, Australia, este un fan declarat al super eroului Batman. Pasiunea sa pentru povestea celebrului personaj este atat de mare incat acesta a construit propria versiune a Batmobile-ului, masina care a facut istorie in productia cinematografica din anul 1989, in care au jucat  Michael Keaton si Jack Nicholson.

O multime de oameni de afaceri i-au facut oferte lui Zac Mihajlovic, din dorina de a devenit proprietarii masinii. Printre acestia s-au numarat chiar si cativa seici din Dubai, insa australianul a refuzat sa isi vanda "opera de arta". 

Mai mult decat atat, tanarul a decis sa foloseasca Batmobile-ul in scopuri caritabile. Impreuna cu fundatia Make-A-Wish, Zac transforma in realitate visurile copiilor bolnavi in faza terminala. 

Costumat in Batman si aflat la brodul superbei masini, Zac Mihajlovici a adus zambetul pe buzele multor copii, devenind un erou al zilelor noastre.    
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!