El este unul dintre cei mai de temut luptatori, iar ele arata impecabil. Putini stiau despre McGregor ca are doua surori

El este unul dintre cei mai de temut luptatori, iar ele arata impecabil. Putini stiau despre McGregor ca are doua surori
Citeste mai mult despre: Conor McGregor, cum arata, surori,
Data: 16 Ianuarie 2017
Conor McGregor este unul dintre cei mai de temut si respectat luptator din lume, dar nu i-a fost deloc usor sa ajunga la acest nivel si nici nu a avut in preajma prea multe persoane care sa il sustina.

Daca despre Dee, iubita sa, vorbeste mereu cu mandrie si spune despre ea ca este "salvatoarea sa", putini sunt cei care stiu ca are doua surori. 

Luptatorul are doua surori pe care a incercat sa le tina cat mai departe de ochii presei. Aoife este sora mai mare a lui Conor McGregor, are 32 de ani si este pasionata de sport.

Luptatorul din UFC mai are inca o sora, Erin, care este si ea indragostita de sport si iubeste antrenamentele in sala de forta. Erin a participat la mai multe concursuri de fitness si culturism.

Cele doua surori sunt extrem de frumoase si arata impecabil. Au trupul lucrat intens in sala de forta si sunt admirate mereu pentru ambitia de care dau dovada si stilul de viata sanatos pe care il adopta.

Irlandezul a facut recent un anunt pe masura: "Voi fi tatic", a spus el. McGregor a dezvaluit ca iubita sa, Dee Devlin, este insarcinata si va naste "undeva in primele luni ale anului viitor". 
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO