ELE sunt actritele celebre care au infiintat un grup care militeaza impotriva operatiilor estetice ale starurilor!

ELE sunt actritele celebre care au infiintat un grup care militeaza impotriva operatiilor estetice ale starurilor!
Data publicarii: 18 August 2011
Data actualizare: 18 August 2011
Vezi despre ce actrite celebre este vorba.

Actrita britanica Kate Winslet si-a unit fortele cu compatrioatele sale Emma Thompson si Rachel Weisz pentru a infiinta un grup special care militeaza contra tendintei generale printre starurile de la Hollywood de a-si face operatii estetice.

Kate Winslet este hotarâta sa nu faca niciodata o astfel de operatie si a spus ca grupul pe care l-a infiintat recent cu bunele sale prietene Emma Thompson si Rachel Weisz se va numi "British Anti-Cosmetics Surgery League", informeaza contactmusic.com.

"Nu voi face niciodata astfel de operatii. Ele sunt impotriva moralei mele, impotriva felului in care m-au crescut parintii mei si impotriva a ceea ce eu consider o frumusete naturala. Sunt o actrita, nu vreau sa-mi inghet expresia fetei", a declarat Kate Winslet.

"Nu-mi pierd timpul facându-mi griji pentru felul cum arat. Ne aflam acum intr-o perioada ingrozitoare, obsedata de tinerete, in care toata lumea are nevoie sa arate de 30 de ani la vârsta de 60 de ani", a spus, la rândul ei, Emma Thompson, in timp ce Rachel Weisz considera ca "oamenii care arata perfect nu sunt sexy si nici deosebit de frumosi".

La rândul ei, actrita Salma Hayek s-a declarat in mod public impotriva operatiilor estetice.

"Cred ca fiecare femeie are dreptul de a lupta pentru a-si pastra frumusetea. Dar operatiile estetice au devenit un fel de uniforma a unei generatii. Iar ele (operatiile estetice, n.r.) nu sunt neaparat frumoase. Nu este ceva ce tine de riduri, pur si simplu ele nu te fac frumoasa", a declarat Salma Hayek intr-un interviu acordat revistei Allure.

Mediafax
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!