Ele sunt cele mai bogate romance: Au afaceri de sute de milioane de euro...">

Ele sunt cele mai bogate romance: Au afaceri de sute de milioane de euro

Ele sunt cele mai bogate romance: Au afaceri de sute de milioane de euro
Data: 13 Octombrie 2011
Sunt puternice, au succes si conduc afaceri de zeci si chiar sute de milioane de euro.

Veronica Dragan (38 de ani) este vaduva, are trei copii si un grup de 100 de firme cu afaceri totale de aproximativ 1 miliard de euro de condus. Principala afacere a familiei este Butan Gas, aceasta fiind de altfel si compania cea mai vizibila in Romania. A fost casatorita o singura data, cu Iosif Constantin Dragan, mariaj in urma caruia a rezultat trei baieti.

Medic pediatru de profesie, Mihaela Marcu Cristescu este fondatoarea MedLife, unul dintre cei mai agresivi operatori de pe piata serviciilor medicale din România. La 69 de ani, profeseaza in continuare. "O sa fac asta atât timp cat pot", spune medicul, care este prezent zilnic la datorie.

Marea pasiune a Cameliei Sucu, proprietarul retailerului de mobilier de lux Class Living, a devenit in ultima vreme agricultura. Si nu sunt doar simple vorbe, Camelia a trecut deja la fapte - a cumparat o ferma de vaci si vrea sa produca lapte de cea mai buna calitate. Investitia in agricultura si industria alimentara a devenit acum un pariu pe termen lung pentru femeia de afaceri. Camelia Sucu a fost casatorita cu Dan Sucu, proprietarul retailerului de mobila Mobexpert si au impreuna doua fete.

Sursa: Topul Forbes 500 Miliardari
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO