Ele sunt cele mai tari patru bombe sexy de la Mondial!

Ele sunt cele mai tari patru bombe sexy de la Mondial!
Citeste mai mult despre: fete, Charlize Theron, Cupa Mondiala,
Data: 08 Iunie 2010
Patru super femei o sa fie prezente in tribunele mondialului din Africa de Sud. Charlize Theron, Irina Shayk, Shakira si Paris Hilton - sunt cele patru bombe sexy de la mondialul african.

Charlize Theron a fost prezenta la tragerea la sorti pentru mondialul din Africa de Sud si o sa fie prezenta si la ceremonia de deschidere. Cea mai frumoasa Africa de Sud, Charlize Theron a stabilit grupele mondialului impreuna cu Beckham. Actrita e fan Chelsea si a fost prezenta in America la meciurile amicale ale echipei lui Drogba si Terry.

Irina Shayk – iubita lui Cristiano Ronaldo!

Atacantul lui Real Madrid a petrecut un weekend de vis alaturi de Irina Shayk in Corsica, dar apoi a plecat in cantonament cu nationala Portugaliei. Fotomodelul Irina Shayk, 24 de ani, a fost cuplata in trecut cu tobosarul formatiei Linkin Park.

Paris Hilton – fosta iubita a lui Cristiano Ronaldo!

Paris este pasionata de fotbal si a avut o relatie cu straul portughez anul trecut. Paris Hilton a fost suspectata ca pune vrajitorii pe Ronaldo dupa despartire. "Ronaldo sa nu fie criticat pentru vacantele cu Paris Hilton sau pentru ca isi ia Ferrari!", spunea antrenorul lui Ronaldo de la Real Madrid, Jose Mourinho.

Shakira canta imnul oficial al Cupei Mondiale: "Waka Waka"(This Time for Africa).

Vezi AICI o GALERIE FOTO incendiara cu fetele de la Mondial!
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO