Electric Castle 2019: pe cine vedem și cât costă biletele

Electric Castle 2019: pe cine vedem și cât costă biletele
Data: 20 Noiembrie 2018
30 Seconds to Mars, Bring Me the Horizon, Florence and The Machine sunt cap de afiș la Electric Castle 2019. 

Electric Castle va avea loc între 17 și 21 iulie, anul viitor, la Bonțida. Organizatorii au anunțat că abonamentele pot fi cumpărate la preţul de 399 de lei, până pe 20 decembrie, de pe www.electriccastle.com. 

Florence and The Machine combină mai multe genuri muzicale, printre care și soul, indie rock și pop. Albumul lor de debut, „Lungs”, lansat în 2009, a fost extrem de bine primit atât de public, cât şi de criticii de specialitate, fiind desemnat „cel mai bun material discografic britanic” la gala BRIT Awards. 

Solista și fondatoarea trupei, Florence Welch, a fost nominalizată la cea de-a 53-a ediţie a premiilor Grammy la categoria „cel mai bun artist”. 

Din 2009, când a lansat primul album, britanicii au adunat zeci de săptămâni în fruntea clasamentelor muzicale din întreaga lume, nominalizări şi premii precum BRIT, Grammy, Mercury, BBC şi Billboard.

Bring Me The Horizon au fost prezenți la ediția a patra a Electric Castle și se întoarce anul viitor. Inițial, trupa a abordat nișa deathcore, dar în cele șase albume lansate până acum a experimentat mai multe genuri muzicale. Alături de „Bring Me The Horizon” îi putem vedea și pe cei de la „While She Sleeps”, o  cunoscută trupă metalcore. 

De asemenea, îm 2019 vor mai urca pe scena EC veteranii indie rock din trupa Metric. Metric a apărut în urmă cu 20 de ani, în Toronto.

Trupa The Vaccines și nominalizații de anul trecut de la Grammy, Sofi Tukker, vor fi și ei prezenți pe scena de la Bonțida. 

O premieră va fi prezența DJ-ului Boys Noize, cunoscut în nișa acid techno. Boys Noize e foarte cunoscut pentru colaborările sale cu Snoop Dogg și Skrillex.

O altă premieră poate fi considerată și prezența trioului francez de trip hop Chinese Man.

De asemenea, organizatorii au mai confirmat prezența lui Jared Leto și a fratelui său, Shannon Leto. 30 Seconds to Mars au lansat recent albumul „America”, care marchează un stil nou, cu puternice influenţe electro, în muzica trupei.

Organizatorii au mai confirmat prezența proiectului muzical Kronos Quartet, câștigător al mai multor premii Grammy și Polar. 

De asemenea, au mai fost anunțați și Lemaitre, Mono, Tommy Cash, Handsome Furssau Viagra Boys.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies