Elena Basescu, insarcinata: "Imi doresc o sarcina usoara, exact ca sa-mi pot continua si activitatea de la Bruxelles"

Citeste mai mult despre: Elena Basescu, Traian Basescu,
Data: 23 Februarie 2013
Fiica cea mica a sefului statului, europarlamentarul PDL Elena Basescu, a declarat, sambata, ca este insarcinata in 7 saptamani si ca isi doreste ca bebelusul sa fie foarte sanatos.

"Imi doresc o sarcina usoara, exact ca sa-mi pot continua si activitatea de la Bruxelles", le-a spus Elena Basescu ziaristilor, inaintea sedintei CNC al PDL.

Ea a raspuns la toate intrebarile pe aceasta tema, aratand ca nu stie inca daca va avea fata sau baiat, deoarece sarcina are in jur de 7 saptamani.

"E mult prea devreme, sarcina are in jur de o luna si jumatate - sapte saptamani, este mult prea devreme si, oricum, pana la trei luni imi doresc sa fiu foarte precauta pentru a diminua riscurile unei sarcini oprite in evolutie si cred ca ma intelegeti si dumneavoastra", a spus Elena Basescu.

A mentionat ca ea crede foarte mult in superstitiile potrivit carora nu este bine sa cumperi hainute pentru bebelus inainte de nasterea acestuia. Intrebata daca s-a gandit la nume, mezina presedintelui a raspuns: "Nu, e mult prea devreme si nu cred ca este aici locul potrivit pentru a da declaratii".

De asemenea, aceasta a precizat ca isi doreste un bebelus foarte sanatos si ca nu s-a gandit daca ar prefera sa fie fata sau baiat.

"Cand stiu cate complicatii pot exista, imi doresc doar ca bebelusul sa fie foarte sanatos", a spus fiica presedintelui. Elena Basescu a mentionat ca nici viitorii bunici nu si-au exprimat o preferinta: "Deocamdata, nimeni (nu are o dorinta anume - n.r.), asteptam sa treaca cele 3 luni, cand sarcina se fixeaza".

In 14 februarie, presedintele Traian Basescu a fost intrebat, la Cluj, daca fiica sa Elena este insarcinata, el raspunzand: "Hai ma, n-as vrea sa vorbesc. Lasa sa faca trei luni".

In aceeasi seara, presedintele a fost intrebat, intr-o emisiune la B1 TV, daca se vede mergand la plimbare cu nepotul in parc. A afirmat ca se vede in aceasta ipostaza, dupa care a adaugat, razand: "E, poate nu chiar in parc, poate mergem la o terasa".

De asemenea, el a spus, razand, ca poate ar fi fost mai bine ca fiica sa cea mica sa fi mers la clinica undeva in Belgia, pentru a nu fi vazuta de presa.

Unele cotidiene centrale relatasera ca Elena Basescu si sotul acesteia, Bogdan Ionescu, au fost la o clinica de obstretica-ginecologie.

Presedintele Basescu a declarat de mai multe ori in cursul anului trecut ca isi doreste nepoti. In mai 2012, la o intalnire cu romanii din Chicago, Traian Basescu s-a pozat cu doi bebelusi si a spus ca "tanjeste" si el sa aiba nepoti.

Cateva saptamani mai tarziu, in iunie 2012, Basescu spunea ca "urgenta" pentru el nu este casatoria fiicei celei mici Elena, ci sa aiba "nepotei".

"Urgenta pentru mine e sa faca niste nepoti acolo. Nu casatoria, ci nepotii", afirma presedintele.

Elena Basescu si Bogdan Ionescu s-au casatorit, in septembrie 2012, la cateva zile dupa revenirea la Palatul Cotroceni a presedintelui Traian Basescu, dupa suspendarea din functie din vara.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO