Elena Basescu isi face campanie pentru Bruxelles in opinci!

Elena Basescu isi face campanie pentru Bruxelles in opinci!
Citeste mai mult despre: Happy Hour, Elena Basescu,
Data: 06 Mai 2009
Ca nu cumva sa isi rupa tocurile in drum spre Bruxelles - ca doar a zis ca pleaca pe picioare - Elena Basescu a primit de la Maruta o pereche de opinci. Incaltarile sunt trainice, traditionale si o prind pe Elena mai ceva ca pantofiorii de cristal pe Cenusareasa din povesti.

Fata de Traian s-a facut fata de cariera! Elena Basescu afirma ca pentru ea, in prezent, cea mai importanta este viata profesionala, pentru care este dispusa sa o sacrifice pe cea personala. De aceea este pregatita sa mearga oricum la Parlamentul European: pe jos, cu bicicleta sau cum se mai poate. Ca sa aiba merinde de drum, Maruta i-a trimis acum cateva saptamani, prin mesagerul Elena Udrea, slana si ceapa, frumos impachetate intr-o traistuta bucovineana. Pentru ca o doamna trebuie sa fie complet accesorizata, in editia Happy Hour din 6 mai, Maruta i-a daruit Elenei si o pereche de opinci. Fata presedintelui a tinut sa le probeze si a promis ca la va purta in campania electorala.

Opincile Elenei Basescu sunt marca autentica, respecta tendintele etno-sunt deci foarte fashion, sunt din piele naturala cu sireturi fine, sunt comode si merg si pe Dorobanti si in Cartierul European de la Bruxelles.   Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO