Elena Băsescu şi Măruţă au fost urmăriţi la Happy Hour de aproape 1.200.000 de telespectatori

Elena Băsescu şi Măruţă au fost urmăriţi la Happy Hour de aproape 1.200.000 de telespectatori
Citeste mai mult despre: Elena Basescu, Happy Hour, Radu Mazare,
Data: 26 Martie 2009
La scurt timp după ce a demisionat din PD-L şi şi-a anunţat candidatura ca independent la europarlamentare, Elena Băsescu a avut prima apariţie TV în direct miercuri seară, la ”Happy Hour”.

Aproape un milion două sute de telespectatori din mediul urban au urmărit în minutul de aur al emisiunii, înregistrat la 18.27, discuţia Elenei cu gazda emisiunii, Cătălin Măruţă, Pro Tv înregistrând un vârf de audienţă de 10,2 puncte de rating şi 28,1 % cota de piaţă.

Happy Hour” a fost lider incontestabil de piaţă pe întreg parcursul emisiunii, cu o audienţă medie înregistrată pe publicul din mediul urban de 7,4 puncte de rating şi 20,8 procente din cota de piaţă, în vreme ce Antena 1 înregistra numai 5,3 puncte de rating şi 14,7 % cota de piaţă. Şi pe publicul comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani ”Happy Hour” şi-a menţinut supremaţia cu o medie de 6 puncte de rating şi 21,2 % cota de piaţă, în timp ce Antena 1 a adunat de aproape două ori mai puţin, respectiv 3,2 puncte de rating şi 11,3 % cota de piaţă.

Elena Băsescu a povestit la ”Happy Hour” că vrea să demonstreze că se poate descurca pe propriile picioare şi că nu este doar fiica tatălui ei. Drept dovadă, a ales sa candideze la Alegerile Europarlamentare de anul acesta. A anunţat de curând că demisionează din PD-L, urmând să candideze ca independent la europarlamentare şi să revină în formaţiunea democrat-liberală după euroalegeri. În prima apariţie TV în direct de când şi-a anunţat candidatura, Elena Băsescu i-a mărturisit lui Măruţă că se bazează şi pe ajutorul Ioanei, sora sa, pe care o va lua şef de campanie. Deocamdată însă Elena strânge semnături pentru candidatură şi a recunoscut că i-a cerut sprijinul şi fostului iubit, Andrei Hrebenciuc: mai precis, i-a trimis prin e-mail un formular pe care să îşi dea ”autograful”, iar acum aşteaptă să îl ridice personal de la semnatar. Iar atunci când nu strânge semnături, Elena spune că îşi face meseria de economist: câte patru ore pe zi, timp în care e fată serioasă şi nu stă pe internet. 

Măruţă a mai aflat miercuri seară de la Elena Băsescu de ce se consideră o fată de Dorobanţi: pentru că locuieşte lângă acest cartier bucureştean împreună cu părinţii şi merge la supermarket, la bancomat sau la farmacie în această zonă. Cât despre acuzaţiile tabloidelor că şi-ar petrece aproape tot timpul prin cluburi, Elena a declarat că obişnuia să meargă doar o dată sau de doua ori pe lună în aceste locuri şi că nu înţelege de ce este criticată pentru obiceiurile generaţiei sale.

Tot în ediţia de miercuri, la ”Happy Hour” a sosit şi James Bond de România: primarul Constanţei, Radu Mazăre, a povestit de pe Happylica că a acceptat să apară într-o prezentare de modă într-o ţinută James Bond. Mai mult, cunoscut ca find un iubitor al muzicii şi al dansurilor greceşti, primarul de pe litoral nu s-a sfiit să se ridice de pe Happylica şi să ofere în direct o mostră de dansuri elene, în timp ce Măruţă a spart farfurii!

 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO