Elena Basescu: "Toata copilaria i-am simtit lipsa tatalui"

Elena Basescu: Toata copilaria i-am simtit lipsa tatalui
Citeste mai mult despre: Happy Hour, Elena Basescu, Traian Basescu,
Data: 06 Mai 2009
Toata lumea o considera \"fata lui tata\", dar, ca un paradox, a crescut fara tata! Elena Basescu isi aminteste ca timp de 12 ani, adica aproape toata copilaria sa, isi vedea tatal o data pe an, cand acesta se intorcea de pe mare.

In campania sa electorala pentru Alegerile Europarlamentare, Elena Basescu va aborda in discursurile sale trei teme: problema energiei, a Dunarii si a copiilor afectati de migratia fortei de munca. Daca primele doua sunt teme mai pragmatice, cea de-a treia face apel la sensibilitatea potentialului alegator. Elena vrea sa discute despre copiii care cresc singuri in Romania, pentru ca parintii sunt plecati la munca in strainatate. Fata presedintelui va povesti din propria ei experinta, de fiica ce ani de zile i-a dus dorul parintelui.

Elena isi aminteste ca i-a simtit lipsa tatalui "de Craciun, de Revelion, la sedintele cu parintii." Cu toate acestea, a vorbit cu el la telefon in fiecare zi, avand impresia ca Traian Basescu o vede prin radarul de pe vapor.  Cu toate ca nu era alaturi de ea fizic, Elena povesteste ca “pentru ca mama incerca sa il faca prezent in viata noastra, tata era o icoana, totul se invartea in jurul lui.”
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO