Elena Băsescu vine azi la "Happy Hour"

Elena Băsescu vine azi la Happy Hour
Citeste mai mult despre: Elena Basescu, Happy Hour, Radu Mazare,
Data: 24 Martie 2009
Este controversată, a cochetat cu moda, dar se implică şi în politică, numele său se află pe prima pagină a tabloidelor, iar pe 25 martie vine la \"Happy Hour\": miecuri seară Elena Băsescu se va afla pentru prima oară pe Happylica şi va ţine piept celebrelor aMăruţe.

Fiica Preşedintelui va vorbi la ”Happy Hour” despre drumul pe care l-a parcurs de la fotomodel la politician, despre iubire, dar şi despre adevărul din spatele acuzaţiilor pe care le-a primit de-a lungul timpului din partea presei tabloide.

Elena Băsescu îi va povesti lui Măruţă de ce a ales să candideze pentru postul de europarlamentar, de ce a ales să plece din PD-L, cum se descurcă cu notorietatea, dar şi cu celebrele greşeli de exprimare şi, mai ales, cine îi face în prezent inima să bată. Tot miercuri, la ”Happy Hour” vine şi James Bond ... de Constanţa. Primarul de pe litoral, Radu Mazăre, îi va povesti lui Măruţă cum s-a lăsat convins să participe, pe 27 martie, la Bucureşti, la o prezentare de modă într-o ţinută James Bond.
 

Şi dacă este miercuri, atunci este şi ”Grădina lui Măruţă”: în platoul ”Happy Hour” se vor întrece în talente trăsnite un tânăr care îl imită pe Ştefan Bănică şi un altul care confecţionează mobilă din ... oase de animale. Cei doi îşi vor etala din plin calităţile care i-au adus în faţa grădinarului Măruţă şi care îi propulsează în cursa pentru câştigarea unui Mitsubishi Colt.
 
Ediţia de miercuri şi învitaţii lui Măruţă îi va ţine pe telespectatorii Pro Tv cu sufletul la gură, aşa cum s-a întâmplat şi luni seară, când ”Happy Hour” a fost urmărită în minului de aur (18.28) de aproape un milion şi jumătate de români din mediul urban, cu 11,6 puncte de rating şi 33,4 procente din cota de piaţă. În acelaşi minut de aur (18.28) Antena 1 înregsitra de aproape 5 ori mai puţin decât Pro Tv, respectiv 2,2 puncte de rating şi 6,5 % cota de piaţă. Ediţia de luni seară, în care Măruţă şi invitaţii săi şi-au amintit de maestrul Ion Dolănescu, a fost lider incontestabil de piaţă, cu o audienţă medie pe publicul din mediul urban de 8,4 puncte de rating şi 24,4 % cota de piaţă, în vreme ce Antena 1 a adunat doar 6,4 puncte de rating şi 18,5 procente din cota de piaţă.

 

 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO