VIDEO Elena cucerește Spania din nou și lansează „Lalla”, feat. Absolute

VIDEO Elena cucerește Spania din nou și lansează bdquo;Lalla , feat. Absolute
Citeste mai mult despre: Elena Gheorghe, absolute, Lalla,
Autor: Mihai Burlacu
Data: 15 Noiembrie 2018
După ce a cântat-o pentru prima oară în cadrul evenimentului de lansare Cât Music Spain din Madrid, Elena lansează „Lalla”, feat. Absolute.

Single-ul a fost deja ascultat în premieră la Maximă FM, radioul dance numărul 1 din Spania. „Lalla”, o piesă care îți va rămâne întipărită în minte, este însoțită de un videoclip foarte jucăuș ce o surprinde pe artistă în noi ipostaze.

Versurile piesei sunt compuse de Absolute și Ovidiu Bistriceanu, iar muzica este scrisă de Laurențiu Duță, Cristian Tarcea și Ovidiu Bistriceanu. În regia lui Alex Ceaușu, filmările au avut loc în Madrid și au durat două zile. 

„Mă bucur că lansez un single atât de fresh, de dată asta, alături de un super rapper, Absolute. La filmări a fost nebunie, am descoperit niște locații foarte țări, iar cel mai mult mi-a plăcut muzeul de graffiti, arată foarte cool și chiar sunt oameni talentați.

Pentru această piesă am avut ocazia să lucrez cu Laurențiu Duță, Monoir (Cristian Tarcea) și Ovidiu Bistriceanu, cărora le mulțumesc mult”, mărturisește Elena. 

 „Mă bucur că am avut ocazia să lucrez cu Ovi Bistriceanu, Laurențiu Duță și Cristian Tarcea și cu cei de la Cât Music. Sunt fericit că am putut să-mi pun amprenta și să ofer o parte din stilul meu nord-american în cel mai nou single al superstar-ului Elena”, adaugă Absolute. 

 De-a lungul timpului, artista a lansat hituri precum “Body Song”, “Ecou”, “Antidot”, “Autograf”, ”Până dimineață”, care au cucerit publicul și posturile de radio din România. Mai mult decât atât, Elena a ocupat primele poziții în topurile de specialitate din țări că Japonia, Israel, Spania, Polonia și Italia  cu piese că “Mamma Mia”, “Midnight Sun” și “Senor Loco”. 

 Sam Halaby aka. Absolute s-a născut și a crescut într-o familie libanezo-canadiană din Edmonton, Canada. S-a mutat în Vancover pentru a lucra cu Chin Injeti, producător care a colaborat de-a lungul timpului cu artiști precum Dr. Dre, Drake, P!NK și alții. Au urmat apoi colaborări cu producători și compozitori de succes precum Troy Samson, Craig Smart și Ovi. 

FULLSCREEN
Elena cucerește Spania din nou și lansează „Lalla”, feat. Absolute
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO