Elena de la Mandinga a izbucnit in plans dupa prestatia de la Eurovision: "Am avut un soc". Cum au fost ai nostri "SABOTATI"

Elena de la Mandinga a izbucnit in plans dupa prestatia de la Eurovision: Am avut un soc . Cum au fost ai nostri SABOTATI
Citeste mai mult despre: Eurovision 2012, Mandinga,
Data publicarii: 23 Mai 2012
Data actualizare: 23 Mai 2012
Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, a povestit clipele de panica prin care a trecut la prestatia live din prima semifinala a concursului Eurovision. Aceasta a avut o scurta reactie de soc cand si-a dat seama ca nu aude nimic in casca. In ciuda problemelor, Romania a reusit sa se califice in finala.

"Am avut o scurta reactie de soc in momentul in care am realizat ca nu mai aud nimic in casca. Pentru cei care nu sunt familiarizati cu scena, asta inseamna ca este aproape imposibil sa te sincronizezi cu piesa si colegii de scena, bazandu-te doar pe ecoul care vine din sala. Totusi, noi am reusit sa trecem peste acest moment, sa ducem piesa pana la capat si, cu ajutorul telespectatorilor si al juriului de specialitate, sa reprezentam Romania in finala Eurovision", a spus dupa concurs Elena de la Mandinga pentru Mediafax.

Mandinga la Eurovision 2012: Romania e in finala. Care crezi ca sunt sansele noastre? VIDEO

Dan Manoliu, seful delegatiei Romaniei la Eurovision, a povestit ca Elena a coborat de pe scena plangand.

"Imediat dupa ce a coborat de pe scena, Elena a venit plangand in Camera Verde. Am imbratisat-o si mai ales am felicitat-o, pentru ca, intr-o asemenea situatie dificila, s-a comportat ca o adevarata profesionista. Imediat dupa aceea am vorbit cu responsabilii EBU de organizarea Eurovision pentru a afla cum a fost posibila o asemenea problema tehnica in semifinala",  a declarat Dan Manoliu.

Acesta a continuat: "Organizatorii Eurovision ne-au asigurat ca a fost un incident neplacut, pe care il regreta si care nu trebuie sa dezvolte in noi o teorie a conspiratiei. Ne-au dar asigurari ca in finala totul va fi perfect pentru Romania".
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies