Elena Lasconi a renunțat la scaunul de primar pentru locul de copilot! A participat la concurs alături de Mihai Leu 

Elena Lasconi a renunțat la scaunul de primar pentru locul de copilot! A participat la concurs alături de Mihai Leu
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 20 Septembrie 2021
Data actualizare: 20 Septembrie 2021
De când a devenit primarul Municipiului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi este foarte implicată în viața culturală a acestuia și acceptă orice provocare. Așa a făcut și weekendul trecut când a spus da unei curse din cadrul competiției Trofeul Câmpulung 500 la Viteză în Coastă.

Elena Lasconi a dat dovadă de curaj în weekendul care tocmai a trecut. Primarul Municipiului Câmpulung Muscel a luat o pauza de la munca e birou și a participat, în calitate de copilot al lui Mihai Leu, la Trofeul Câmpulung 500 la Viteză în Coastă. 

Edilul a primit cagula de cursă şi casca de la un roboţel construit de echipa de robotică a Colegiului Naţional Dinicu Golescu şi a urcat la bordul Ferrari 458 Challenge Evo.

Deși la început a avut emoții, se pare că experiența a fost una pe care Elena Lasconi nu o va uita! A fost impresionată de traseul parcurs alături de Mihai Leu, pe care îl cunoaşte de aproape trei decenii. Pilotul are un motiv real de mândrie pentru că, în urma etapei de la Câmpulung, a devenit campion la categoria GT.

Sursă foto: Facebook Elena Lasconi 

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Andreea Esca - Față în față cu Marius Manole

 
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies