Elena Udrea ar putea ajunge astăzi acasă

Elena Udrea ar putea ajunge astăzi acasă
Citeste mai mult despre: Elena Udrea,
Data: 24 Decembrie 2018
Elena Udrea își petrece ultimele ore în închisoarea din Costa Rica, după ce ministrul Justiției a semnat în weekend documentele de eliberare pentru fostul ministru al Dezvoltării, dar și pentru Alina Bica, fosta șefă a DIICOT.

Avocatul fostului ministru a declarat că actele ar putea ajunge azi, ceea ce înseamnă că Udrea și-ar putea petrece Crăciunul alături de familie.

„Documentele au ajuns la Ministerul Justiției și au fost semnate. Imediat procedăm la traducere, apostilare și transmitere.”, a declarat și Tudorel Toader, ministrul Justiției.

Logodnicul Elenei Udrea a reacționat săptămâna trecută la vestea că fostul ministru ar putea fi eliberat. Alexandru Alexandrov a scris pe o rețea socială că Moș Crăciun a venit mai devreme pentru iubita sa. 

„Moş Crăciun a venit mai devreme pentru noi, iar Elena poate în sfârşit să-şi petreacă sărbătorile în libertate, alături de fetiţa sa. Sărbători fericite tuturor!", a scris Alexandrov.

Context:

În urmă cu trei săptămâni, o publicație din Costa Rica a dezvăluit și condițiile în care trăiau Alina Bica și Elena Udrea înainte să fie arestate.

Diario Extra a scris atunci că, până să ajungă la închisoarea El Buen Pastor, Udrea și Alina Bica locuiau într-un complex de apartamente de lux din zona Rohrmoser, Pavas. 

Articolul din Diario Extra preciza că valoarea chiriei pentru un asemenea apartament sare de 1.100 de dolari. Cele două plăteau această sumă fără să aibă vreun job și mereu cash, evitând mereu să folosească cardul bancar.

Fostul ministru Elena Udrea și fosta șefă DIICTOT Alina Bica au fost reținute în octombrie, în baza unor mandate pe care Interpol le-a emis la cererea autorităților din România.
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO