Elijah Wood, unul dintre actorii care nu imbatranesc niciodata. Cum arata actorul din "Stapanul inelelor" acum

Elijah Wood, unul dintre actorii care nu imbatranesc niciodata. Cum arata actorul din  Stapanul inelelor  acum
Data: 23 Octombrie 2016
Face parte dintre vedetele de la Hollywood care par sa nu imbatraneasca niciodata. Devenit celebru dupa rolul lui "Frodo", din "Stapanul inelelor", Elijah Wood nu suferit schimbari fizice prea mari. Desi au trecut 14 ani de la inceperea fimarilor, Elijah arata in prezent la fel ca la 20 ani.

A cucerit o multime de doamne si domnisoare cu infatisarea sa, si cu rolul controversat din seria de filme in care l-a jucat pe "Frodo", iar in prezent, la 35 de ani, actorul nu pare sa fie foarte schimbat.

Prezent la "Late Show with Stephen Colbert Show" ,  New York, Elijah a fost surprins de fotografi in timp ce purta o tinuta tinereasca, dar si zambind prietenos celor din jurul lui. 

Wood a fost comparat de nenumarate ori cu Daniel Radclife, actorul din Harry Potter, ambii fiind adevarati idoli ai adolescentilor inca din perioada in care filmele care i-au consacrat erau pe marile ecrane din intreaga lume.

Elijah a inceput sa apara in filme inca de la varsta de 9 ani si de-a lungul timpul a fost premiat de mai multe ori pentru activitatea sa din industria filmelor. A primit premii ca: Premiul Critic's Choice pentru cea mai buna distributie, Premiul Screen Actors Guild pentru cea mai buna distributie intr-un film, si Premiul MTV Movie pentru cel mai bun duet pe micile ecrane.


Vezi mai multe imagini in galeria foto
FULLSCREEN
Elijah Wood, unul dintre actorii care nu imbatranesc niciodata. Cum arata actorul din "Stapanul inelelor" acum
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO