Elisabeta a II-a, din nou străbunică! Nepoata Reginei, Zara Tindall, este însărcinată

Elisabeta a II-a, din nou străbunică! Nepoata Reginei, Zara Tindall, este însărcinată
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 10 Decembrie 2020
Data actualizare: 10 Decembrie 2020
Bucurie mare în sânul Familiei Regale Britanice! Zara Tindall, fiica prințesei Anne a Marii Britanii, a anunțat că este însărcinată cu al treilea copil. Nepoata Reginei Elisabeta a II-a va naște în vara lui 2021 și speră ca de data asta să aibă un băiețel. 

Zara Tindall (Phillips) este al doilea copil și singura fiica a Prințesei Anne și a primului ei soț, căpitanul Mark Phillips. Zara (39 de ani) este a 16-a în linia de succesiune la tronul britanic. 

Nepoata Reginei Elisabeta a II-a este căsătorită cu Mike Tindall din 2011, iar cuplul are două fetițe superbe: Mia Grace (6 ani) și Lena Elizabeth (2 ani). 

“Ne dorim un băiat de data aceasta. Am deja două fete. Aș vrea un băiat, dar îl voi iubi orice ar fi, băiat sau fată... dar te rog să fii băiat”, a glumit soțul Zarei într-un podcast.  Fostul jucător de rugby a glumit și pe seama numelui și asta pentru că bebelușul a fost conceput în perioada pandemiei de coronavirus. Mike a spus că-l va boteza Covey sau Covina, în funcție de sexul bebelușului, scrie People

Regina Elisabeta a II-a mai are un strănepot pe drum

Anul acesta a rămas însărcinată și prințesa Eugenie, anunțul fiind făcut oficial de Casa Regală Britanică în luna octombrie. Eugenie (30 de ani) și soțul ei, Jack Brooksbank, vor deveni părinți pentru prima oară. Regina Elisabeta a II-a are deja opt strănepoți, iar din 2021 va avea zece. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Papanși fierți și papanași prăjiți

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies