Elon Musk a lansat Tesla Cybertruck! Vezi cum arată mașina viitoului și ce preț are

Elon Musk a lansat Tesla Cybertruck! Vezi cum arată mașina viitoului și ce preț are
Citeste mai mult despre: tesla, Elon Musk, Tesla Cybertruck,
Data publicarii: 22 Noiembrie 2019
Data actualizare: 22 Noiembrie 2019
Cu un design futurist și cu specificații impresionante, Tesla Cybertruck, noul proiect al lui Elon Musk, s-a lansat pe piață.

Elon Musk a spus că s-a inspirat pentru design din mașina Lotus Esprit, amfibia lui James Bond din filmul ”Spionul care m-a iubit” Modelul are caroserie din oțel inoxidabil, roți de mari dimensiuni și aduce a vehicul blindat, dar te duce cu gândul și la un avion. Specificațiile camionetei sunt impresionante: versiunea de bază a acesteia poate ajunge la 100 km/h în 6,5 secunde, însă varianta de top poate atinge 100 km/h în doar 2,9 secunde. Cybertruck are 6 locuri, poate tracta nu mai puțin de 7 tone și beneficiază de o sarcină utilă de 1,5 tone.   


 

Lansarea a avut parte însă și de un incident nefericit, care l-a făcut pe Elon Musk să treacă prin câteva momente puțin penibile. Mai precis, Tesla se lăuda că modelul face față cu brio la testul ballistic, dar geamurile ransforsate s-au spart când au fost lovite cu o bilă de metal ce ar fi trebuit să arate cât de rezistente sunt.
 
Pickup-ul electric costă 39.900 dolari în versiunea cu 400 km autonomie și 68.900 dolari în varianta cu 800 km autonomie. 


Pe Pro Tv Plus puteți vedea profilul de celebritate al vedetelor preferate:

FOTO/VIDEO: GETTY/YOUTUBE/YOUTUBE SCREENSHOT
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies