Elon Musk ar putea ”ucide o mulțime de extratereștri”. Avertismentul oamenilor de știință

Elon Musk ar putea  ucide o mulțime de extratereștri . Avertismentul oamenilor de știință
Citeste mai mult despre: Elon Musk, extraterestri,
Data: 03 Octombrie 2019
Planul lui Elon Musk, de a ajunge acolo unde niciun om nu a mai ajuns până acum, ar putea duce la o adevărată vărsare de sânge extraterestru, avertizează oamenii de știință.

Mogulul miliardar are de gând să trimită o rachetă pe planeta Marte și, într-un final, să construiască o colonie pe Planeta Roșie. Însă această aventură incredibilă ar putea fi un dezastru pentru formele de viață marțiene.

Citește și

Citește și: Elon Musk, nedumerire legată de România: ”De ce nu vorbește lumea despre asta!?”

Samantha Rolfe, doctor astrobiolog de la Universitatea Hertfordshire, se teme că oamenii ar putea să contamineze planeta Marte cu bacterii de pe Pământ. Iar dacă virusurile terestre vor ajunge să distrugă organismele marțiene, sunt șanse slabe ca NASA sau oricine altcineva să poate face ceva pentru a le salva.

Desigur, nici măcar Musk nu știe cu siguranță dacă există forme de viață extraterestră pe Planeta Roșie. Acesta a vorbit recent despre extratereștri și apocalipsă, în cadrul unei dezbateri în Shanghai, menționând faptul că, pentru că există șansă ca un dezastru de proporții să decimeze omenire, trebuie să ne îndreptăm cât mai curând spre alte planete și să le colonizăm.

Elon Musk a mai spus că însuși faptul că nu am reușit până acum să vedem vreun extraterestru este un indiciu clar că societatea noastră este condamnată la distrugere. Unii oameni de știință sugerează că motivul pentru care omenirea nu a fost capabilă de a detecta civilizații extraterestre este că respectivele ființe s-au ucis între ele sau au murit în dezastre naturale înainte de a deveni suficient de sofisticre pentru a călători în spațiu și a trimite mesaje în cosmos.

Musk îi contrazice pe cei care cred că guvernul ascunde existența extratereștrilor. ”Sunt oameni care cred că am descoperit extratereștri. Credeți-mă, eu aș ști: nu am descoperit nimic”, a spus Elon Musk. 

Foto> Profimediaimages.ro

Vezi și. James Franco implicat in procesul lui Amber Heard


FULLSCREEN
Elon Musk ar putea ”ucide o mulțime de extratereștri”. Avertismentul oamenilor de știință
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies