Elon Musk, gest controversat! A fumat, în direct, un trabuc cu marijuana

Elon Musk, gest controversat! A fumat, în direct, un trabuc cu marijuana
Citeste mai mult despre: Elon Musk, marijuana,
Data: 07 Septembrie 2018
La finalul unui interviu-maraton, care a durat mai bine de două ore, Elon Musk și-a aprins un trabuc cu marijuana și a băut și un pahar de whisky.

În timpul unei emisiuni transmise în direct pe YouTube, Elon Musk a fumat marijuana, în timp ce povestea despre cât de greu este să ai o afacere cu mașini electrice.  

Miliardarul de 47 de ani a apărut în emisiunea online Joe Rogan Experience și a acceptat un joint din partea gazdei la finalul unei transmisii care a durat mai bine de două ore și în care s-au atins tot felul de subiecte, inclusiv despre inteligența artificială. 

Musk, care a mărturisit sincer că se bazează pe somnifere pentru a dormi bine noaptea, i-a spus lui Rogan că Tesla, compania sa, îl ținea noaptea treaz, precizând că "este foarte dificil să ții în viață o afacere cu mașini". 

Spre sfârșitul transmisiunii, Rogan și-a aprins un trabuc cu marijuana - o substanță legală în statul California - și i-a oferit-o lui Musk. 

'Probabil nu poți face asta din cauza acționarilor, nu-i așa?', l-a întrebat Rogan pe Musk. Musk, care mai înainte glumise că ciupercile - atât alimentul inofensiv cât și substanța psihedelică - sunt 'delicioase', a subliniat că marijuana este legală și s-a lăsat filmat în timp ce a pufăit un pic înainte de a înapoia țigara gazdei. 

'Nu sunt un fumător de marijuana. De fapt, nu remarc niciun efect. Cunosc o mulțime de oameni cărora le place marijuana, și asta este în regulă, totuși, nu cred că este foarte bună pentru productivitatea muncii'. 

După ce și-a turnat o porție generoasă de whiskey, Musk a mărturisit că s-a întâlnit cu fostul președinte Obama pentru 'un singur motiv', să-l avertizeze în legătură cu pericolul inteligenței artificiale.

De asemenea, miliardarul a glumit cu Rogan, spunând că motivul pentru care este capabil de invenții precum Tesla sau țiglele fotovoltaice este faptul că el însuși este 'un extraterestru'. 

FULLSCREEN
Elon Musk, gest controversat! A fumat, în direct, un trabuc cu marijuana
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO