Elon Musk își vinde și casa din San Francisco. Prețul exorbitant pe care îl cere miliardarul

Elon Musk își vinde și casa din San Francisco. Prețul exorbitant pe care îl cere miliardarul
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 16 Iunie 2021
Data actualizare: 16 Iunie 2021
Elon Musk se ține de cuvând după ce a anunțat că urmează să-și vândă toate proprietățile și să folosească veniturile obținute pentru misiunea sa pe Marte. 

Miliardarul în vârstă de 49 de ani a scos la vânzare “locul său special” din San Francisco, scrie New York Post. Este vorba despre o vilă cu nu mai puțin de 9 dormitoare și 9 băi. Casa deținute de Elon Musk era închiriată în weekenduri pentru diferite petreceri. 

Acum, CEO-ul Tesla și Space X renunța la proprietate în schimbul a 37,5 milioane de dolari. 

“Am decis să vând și ultima mea casă. Mi-aș dori ca o familie mai numeroasă să se bucure de ea. Este un loc special”, a scris miliardarul pe Twitter. 

Proprietatea este situată în sudul orașului San Francisco și a fost cumpărată de Elon Musk în 2017, pentru suma de 23,4 milioane de dolari. Vila a fost construită în urmă cu 100 de ani și are o priveliște de vis spre Golful San Francisco.  (vezi Galerie Foto).


În topul celor mai bogați oameni ai Planetei, Elon Musk ocupă locul al doilea cu o avere de 185 miliarde de dolari, potrivit Page Six. Tot presa de peste Ocean, scrie că miliardarul stă cu chirie într-o vilă din Texas. Elon Musk plătește 50.000 de dolari pe lună pentru locuința închiriată. 

Fotografii: Getty Images/ Realtor

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe VOYO! Pe VOYO poți urmări și meciurile de la EURO 2020

Vezi și VIDEO: Prințul Harry vrea pace cu Regina!

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies