Elon Musk s-a mutat într-o casă modestă, din prefabricate, care se asamblează în câteva ore

Elon Musk s-a mutat într-o casă modestă, din prefabricate, care se asamblează în câteva ore
Elon Musk, un miliardar modest. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 28 Iunie 2021
Data actualizare: 28 Iunie 2021
Elon Musk și-a vândut toate proprietățile luxose pe care le deținea în California și s-a mutat într-o casă modulară modestă. Locuința, care n-a costat nici 50.000 de dolari, a fost asamblată în câteva ore.

S-a ținut de cuvânt și și-a înstrăinat toate casele luxoase de pe Coasta de Vest a SUA. Elon Musk a dezvăluit că s-a mutat în satul Boca Chica din Texas, într-o casă fără pretenții care a costat sub 50.000 de dolari.

Deși nu a dat detaliii, Musk a explicat că locuința e modulară și se află în interiorul fabricii sale de rachete SpaceX. Conform miliardarului, casa e deținută de companie, iar el plătește chirie.

Casa mea principală este o locuință de 50.000 de dolari în Boca Chica/Starbase, pe care plătesc chirie către SpaceX. E destul de grozav, totuși. Singura casă pe care o dețin este cea de evenimente din Bay Area. Dacă aș vinde-o, casa ar fi mai puțin folosită dacă nu e cumpărată de o familie numeroasă, ceea ce s-ar putea întâmpla cândva”, a scris Musk pe Twitter.

Locuința sa modulară a încăput într-o remorcă și a fost asamblată în câteva ore de cei de la Boxabl. E ca un joc tip lego, dar la scară mare. Prețul unei astfel de unități de cazare este mai mic decât cel plătit pe unele modele Tesla.

Vezi toate pozele în GALERIA FOTO de mai jos!

Interiorul este estrem de simplu, poate chiar sărăcăcios, dar Elon Musk spune că nu are nevoie de lux.

Casa are două etaje și permite celor din jur să vadă tot ce e înăuntru. La primul nivel este o cameră de lucru, dotată cu o masă minusculă, un frigider, o mașină de spălat și o chicinetă unde nu poți găti mai mult de o omletă și ceai.

La etaj e spațiul de dormit, o cameră care se bucură de mai multă intimitate.

Elon Musk este unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii, cu o avere de aproape 166 de miliarde de dolari. Recent el a dezvăluit că nu mai vrea să dețină nicio proprietate și să-și chletuiască banii pentru a găsi o soluție pentru colonizarea planetei Marte.

Fotografii: Getty Images/Boxabl YouTube

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!