Elon Musk, uimit după ce a aflat că a devenit cel mai bogat om al planetei

Elon Musk, uimit după ce a aflat că a devenit cel mai bogat om al planetei
Elon Musk, cel mai bogat om de pe Pământ. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 08 Ianuarie 2021
Data actualizare: 08 Ianuarie 2021
Elon Musk nu și-a ascuns uimirea când a aflat că l-a depășit pe Jeff Bezos în topul celor mai bogați oameni de pe Pământ. Fondatorul Tesla și SpaceX a ajuns la 188 de miliarde de dolari.

A făcut bani frumoși în pandemie, chiar și-a dublat averea în ultimele 6 luni, și a devenit cel mai înstărit om de pe Pământ. Totuși, Elon Musk nu și-a putut ascunde uimirea când a primit confirmarea că l-a depășit pe Jeff Bezos în topul miliardarilor lumii.

Ce ciudat”, a scris Musk pe Twitter ca răspuns la o postare a reprezentanților unei companii care colaborează cu Tesla.

Aceeași reacție o poate avea orice pământean care a aflat, cu această ocazie, că Musk a acumulat 150 de miliarde de dolari doar în ultimul an, scrie Bloomberg. Surprinzător este că mare parte din încasările întregistrate au venit într-un an în care pandemia a făcut ravagii în economiile tuturor statelor afectate de Covid-19.

Însă, după cum bine spuneau mulți oameni de afaceri, chiar și români, criza financiară provocată de coronavirus se poate dovedi o oportunitate pentru mulți oameni inspirați.

Pentru Elon Musk, inspirate au fost lansarea modelului Tesla Cybertruck și contractul extrem de avantajos semnat cu NASA pentru lansarea unor rachete spre Marte.  

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, a coborât pe locul 2 cu 185 de miliarde de dolari, după ce a dominat clasamentul în ultimii trei ani.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Bogdan Micu, de la Imperiul Leilor: „Aveam nevoie de o criză ca această pandemie”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies