Elton John acuză Vaticanul de ”ipocrizie” pentru că nu susține uniunea dintre persoanele de același sex

Elton John acuză Vaticanul de ipocrizie pentru că nu susține uniunea dintre persoanele de același sex
Citeste mai mult despre: Elton John, Papa Francisc, Vatican,
Data publicarii: 16 Martie 2021
Data actualizare: 15 Mai 2021
După ce Biserica Catolică a anunțat că nu va binecuvânta cuplurile gay, Sir Elton John acuză Vaticanul de ipocrizie. Care este motivul?

Artistul de 75 de ani, care este căsătorit cu David Furnish din 2014, a scris pe Instagram: ”Cum poate refuza Vaticanul să binecuvânteze căsătoriile gay, calificându-le drept păcat, și totuși să profite investind milioane în Rocketman - un film care celebrează modul în care mi-am găsit eu fericirea în căsnicia cu David?? #ipocrizie”.

Ca să se asigure că mesajul său este recepționat, Sir Elton John a etichetat în postarea sa Biserica Catolică, dar și pe Papa Francisc, care a aprobat decretul Vaticanului.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elton John (@eltonjohn)

Conform Daily Beast, Vaticanul a investit o mulțime de bani atât în ”Rocketman” cât și în ”Men in Black: International”

”Rocketman” e o peliculă cu succes de box-office, dar și la critici, lansată în 2019, în care este descrisă viața lui Elton John. În film, există și o scenă de sex între Taron Egerton, care îl joacă pe Taron Egerton, și Richard Madden, care îl interpretează pe managerul acestuia, John Reid.

Între timp, refefitor la uniunea între persoanele de același sex, Vaticanul a menționat că ”nu poate binecuvânta păcatul”. 

Foto: Getty
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies