Elvira Deatcu, foarte mândră de băiatul cel mare. În ce țară va pleca la studii

Elvira Deatcu, foarte mândră de băiatul cel mare. În ce țară va pleca la studii
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 05 August 2021
Data actualizare: 05 August 2021
Elvira Deatcu, actrița care interpretează rolul Deliei Lazăr în serial Vlad, trece printr-o perioadă foarte frumoasă. După ce a primit un Premiu Gopo, vedeta s-a bucurat de succesele băiatului cel mare, care în acest an a absolvit liceul. 

Luca, fiul cel mare al Elvirei Deatcu a terminat liceul și a fost acceptat la două universități, una din țară, iar cea de-a doua din străinătate. El a trebuit să aleagă între Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București și o universitate de arhitectură din Italia. În vârstă de 18 ani, fiul actriței a ales să studieze în afara țării, la Milano. 

„Era în clasa a 7-a când ne-a spus: «Cred că vreau să fiu arhitect»… Ne-am bucurat, era oricum un pas uriaş de la primele profesii alese când era mai mic: gunoier (îl fascinau, cred, maşinile) şi distribuitor de ziare! I s-a împlinit visul cel mare: e student la arhitectură şi la Bucureşti, şi la Milano!!! Va alege Italia. A învăţat italiana, a intrat în primii 100, cu un punctaj foarte bun! Acum căutăm cazare (aşteptăm sugestii) şi sfaturi pentru mine – va fi greu fără el atâţia ani! El râde şi-mi spune: «Mami, dar Filip rămâne cu voi». Mă voi alina cu gândul că va face ce-i place, unde şi-a dorit atât de mult… P.S.: Mamele de băieţi mă vor înţelege, sunt sigură!', a scris Elvira Deatcu pe contul ei de Instagram. 

Băiatul mai mic al actriței, Filip, are 13 ani. 


 
Actrița Teatrului Odeon, Elvira Deatcu, a primit recent Premiul Gopo la categoria „Cea mai bună actriță într-un rol secundar" pentru rolul Maria Holban din filmul „5 minute”, în regia lui Dan Chișu. Filmul este disponibil pe platforma Netflix.

Vezi în galeria foto de mai jos mai multe poze de familie ale actriței. 
 

Sursă foto: Instagram/ elviradeatcu

Vezi și: Best of VLAD: Cele mai savuroase replici din serialul fenomen


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!