Elvis, logodit la 12 ani cu iubirea lui din adolescență: „Au șocat ambele familii”. Cine face dezvăluirea

Elvis, logodit la 12 ani cu iubirea lui din adolescență: bdquo;Au șocat ambele familii . Cine face dezvăluirea
Elvis Presley. FOTO: Getty Images
Autor: Dan Brumar
Data: 01 August 2019
Elvis Presley a jurat credință veșnică unei femei cu mult timp înainte de a se căsători cu Priscilla Presley. Regele rock’n’roll s-a logodit încă de pe vremea când era copil cu iubita lui de atunci.

Nu împlinise 22 de ani când a dus-o pe Priscilla Beaulieu în fața altarului, după ce a curtat-o vreme de 7 ani. Însă, prima iubire a lui Elvis Presley a fost feblețea lui din copilărie, Mary Magdalene Morgan. Conform unor mărturii de ultim moment, Regele rock’n’roll s-a și logodit cu ea, pe când avea 12 ani.

Dezvăluirea a fost făcută de fiul cel mare al lui Mary Morgan, Gary Kitchens.

„Cred că ei au făcut asta ca un fel de glumă pentru a șoca ambele familii. Erau foarte tineri, dar pentru ei era o garanție a iubirii lor”, a spus acesta, conform Radar Online.

Citește și: Remember Elvis. 84 de ani de la nașterea regelui muzicii rock and roll

Elvis Presley, în perioada în care era îndrăgostit lulea de Mary Morgan. FOTO: Getty Images

Gary Kitchens mai spune că mama sa și Elvis au fost inseparabili de la vârsta de zece ani până la vârsta de 13 ani. Totul s-a rupt între ei când familia lui Elvis a decis să se mute definitiv în Memphis, Tennessee. 

Mama a fost devastată când Elvis și familia lui au părăsit Tupelo. Ani la rând s-a dus la locul unde au sculptat într-un copac cuvintele dragoste eternă. Pentru mama mea, asta a fost o chestie reală”, mai spune bărbatul. 

Mary nu l-a mai văzut niciodată pe Elvis

Din acel moment, Mary Morgan nu l-a mai văzut niciodată față în față pe Elvis. La începutul anilor ‘70 a încercat să se întâlnească cu Regele rock’n’roll, însă scrisoarea pe care i-a trimis-o a ajuns prea târziu la el.

Mary Morgan a fost în stare de șoc când a aflat de moartea lui Elvis, survenită în urma unui atac de cord în 16 august 1977.

Ea a murit în 2012, la vârsta de 77 de ani. A regretat toată viața că nu l-a mai văzut pe Elvis.


Elvis și Priscilla Presley. FOTO: Getty Images

Elvis s-a consolat cu Priscilla

La vârsta de 14 ani, Elvis a cunoscut-o pe Priscilla Beaulieu. S-a îndrăgostit de ea și a curtat-o mai bine de 7 ani. S-au căsătorit la 1 mai 1967, în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc într-un apartament al hotelului Aladdin din Las Vegas. Împreună au o fată, Lisa Marie Presley, care a fost căsătorită vreme de doi ani cu Michael Jackson

Vezi și: VIDEO Profil de celebritate - Leonardo DiCaprio

FULLSCREEN
Elvis, logodit la 12 ani cu iubirea lui din adolescență: „Au șocat ambele familii”. Cine face dezvăluirea
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO