Elvis, logodit la 12 ani cu iubirea lui din adolescență: „Au șocat ambele familii”. Cine face dezvăluirea

Elvis, logodit la 12 ani cu iubirea lui din adolescență: Au șocat ambele familii . Cine face dezvăluirea
Elvis Presley. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 01 August 2019
Data actualizare: 10 Octombrie 2021
Elvis Presley a jurat credință veșnică unei femei cu mult timp înainte de a se căsători cu Priscilla Presley. Regele rock’n’roll s-a logodit încă de pe vremea când era copil cu iubita lui de atunci.

Nu împlinise 22 de ani când a dus-o pe Priscilla Beaulieu în fața altarului, după ce a curtat-o vreme de 7 ani. Însă, prima iubire a lui Elvis Presley a fost feblețea lui din copilărie, Mary Magdalene Morgan. Conform unor mărturii de ultim moment, Regele rock’n’roll s-a și logodit cu ea, pe când avea 12 ani.

Dezvăluirea a fost făcută de fiul cel mare al lui Mary Morgan, Gary Kitchens.

Cred că ei au făcut asta ca un fel de glumă pentru a șoca ambele familii. Erau foarte tineri, dar pentru ei era o garanție a iubirii lor”, a spus acesta, conform Radar Online.

Citește și: Remember Elvis. 84 de ani de la nașterea regelui muzicii rock and roll

Gary Kitchens mai spune că mama sa și Elvis au fost inseparabili de la vârsta de zece ani până la vârsta de 13 ani. Totul s-a rupt între ei când familia lui Elvis a decis să se mute definitiv în Memphis, Tennessee. 

Mama a fost devastată când Elvis și familia lui au părăsit Tupelo. Ani la rând s-a dus la locul unde au sculptat într-un copac cuvintele dragoste eternă. Pentru mama mea, asta a fost o chestie reală”, mai spune bărbatul. 

Mary nu l-a mai văzut niciodată pe Elvis

Din acel moment, Mary Morgan nu l-a mai văzut niciodată față în față pe Elvis. La începutul anilor ‘70 a încercat să se întâlnească cu Regele rock’n’roll, însă scrisoarea pe care i-a trimis-o a ajuns prea târziu la el.

Mary Morgan a fost în stare de șoc când a aflat de moartea lui Elvis, survenită în urma unui atac de cord în 16 august 1977.

Ea a murit în 2012, la vârsta de 77 de ani. A regretat toată viața că nu l-a mai văzut pe Elvis.


Elvis și Priscilla Presley. FOTO: Getty Images

Elvis s-a consolat cu Priscilla

La vârsta de 14 ani, Elvis a cunoscut-o pe Priscilla Beaulieu. S-a îndrăgostit de ea și a curtat-o mai bine de 7 ani. S-au căsătorit la 1 mai 1967, în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc într-un apartament al hotelului Aladdin din Las Vegas. Împreună au o fată, Lisa Marie Presley, care a fost căsătorită vreme de doi ani cu Michael Jackson

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies