Elwira, sotia lui Mihai Petre, silueta de vis la 6 luni de la nastere. Tinuta cu care a facut senzatie pe plaja la "Serviti, va rog":

Elwira, sotia lui Mihai Petre, silueta de vis la 6 luni de la nastere. Tinuta cu care a facut senzatie pe plaja la  Serviti, va rog :
Citeste mai mult despre: Elwira Petre, Mihai Petre, Serviti, va rog,
Data publicarii: 15 August 2013
Data actualizare: 15 August 2013
Mihai Petre si Elwira au facut echipa marti si miercuri seara la ProTV, intr-un nou episod “Serviti, va rog!”.

Nu este prima data cand Elwira Petre participa la "Serviti, va rog", dar de data aceasta frumoasa sotie a juratului Mihai Petre a atras toate privirile pe plaja din Mamaia, chiar daca era insotita de Bianca Dragusanu.

La doar 6 luni de la nastere, Elwira si-a revenit spectaculos si si-a recapatat silueta de dinainte de sarcina. Nu e deloc de mirare, daca ne gandim ca avem de-a face cu o dansatoare profesionista, care a stat in sala de dans pana in luna a opta si s-a ingrasat doar 9 kilograme in cele 9 luni de sarcina.


 

Mihai Petre, 33 de ani, si sotia lui, Elwira au devenit pe 12 decembrie 2012 parintii unei fetite superbe pe care au botezat-o Catinca. "Este un copil extraordinar de vesel, e minunata. Doarme toata noaptea. Catinca va fi un copil foarte norocos", a declarat Elwira despre fiica ei. 

 Amandoi dansatori profesionisti, Mihai Petre si Elwira sunt casatoriti de patru ani, dar traiesc o frumoasa poveste de dragoste inca din 2001. 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies