Emil Rengle, în serialul ”Viața bate vlogul”: ”Aș fi dat orice să fiu considerat normal”

Emil Rengle, în serialul Viața bate vlogul : Aș fi dat orice să fiu considerat normal
Citeste mai mult despre: viata bate vlogul, bisexual, Emil Rengle,
Data publicarii: 23 Noiembrie 2018
Data actualizare: 14 Februarie 2020
În cel de-al doilea episod al serialului original protvplus.ro „Viața bate vlogul”, Emil Rengle dezvăluie încercările prin care a trecut pentru a ajunge să-și accepte sexualitatea.

În serialul marca protvplus.ro, ”Viața bate vlogul”, Emil Rengle, alături de prietenii săi, Alpaca, Mimi, Levin, Maria Zvinca, Radu Constantin, Miru, Robert Ionescu, își dezvăluie povestea de viață, punându-și, efectiv, sufletul pe tavă în fața fanilor.

Citește și: Premiera serialului Viața bate vlogul: ”Cred cu tărie că o să ajute foarte mulți copii și părinți”

Emil recunoaște că a ajuns să accepte faptul că este bisexual de puțin timp și, până la vârsta de 16 ani, când a avut prima relație sentimentală cu o fată, nici măcar nu știa că există persoane gay.

La 16 ani, eu nu știam de fenomenul LGBT, nu știam că există persoane gay, nu știam că există persoane bisexuale. Înaintând în vârstă, pentru mine a fost clar să sunt bisexual și că eu, în sufletul meu, aș putea la fel de bine să fiu cu un bărbat la fel cum am putut să fiu cu o femeie”. 

”Eram foarte pornit să mă vindec și să fiu odată normal, să fiu ca tati”

Pentru că nu se considera normal, Emil Rengle și-a tratat slăbiciunea pentru persoanele de același sex ca o boală, căutând ”tratament” în cabinetele psihologilor sau chiar în medicina alternativă. Cel care i-a deschis ochii a fost un pustnic, la care fusese pentru a găsi răspunsurile pe care le căuta. ”Pustnicul ăsta m-a dat peste cap. El mi-a zis: știi care e diferența între mine și tine? Niciuna! Tu ești la fel de sfânt precum sunt eu, care stau aici și mă rog toată ziua, și eu sunt la fel de păcătos precum ești tu, cel îți duci misiunea prin lume. Du-te și trăiește!”.

Tot în cel de-al doilea episod al serialului protvplus.ro ”Viața bate vlogul”, Emil povestește cum l-a ajutat Alex Velea să-și accepte sexualitatea, încheind cu o răvășitoare pledoarie pentru părinții săi, dar și ai tuturor celor care se regăsesc în situația sa.
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies