• PRO TV
  • Emilia Clarke: actrita din Game of Thrones a fost aleasa femeia cu cel mai frumos chip din 2012

Emilia Clarke: actrita din Game of Thrones a fost aleasa femeia cu cel mai frumos chip din 2012

Emilia Clarke: actrita din Game of Thrones a fost aleasa femeia cu cel mai frumos chip din 2012

Organizatia Internationala a Criticilor de Film a numit-o pe Emilia Clarke actrita cu cel mai frumos chip din 2012. Actrita britanica interpreteaza rolul lui Daenerys Targaryen din serialul fantasy Game Of Thrones.

GALERIE FOTO 20 de imagini din viata actritei Emilia Clarke

 

Chipul Emiliei Clarke este cel mai frumos din 2012 conform unei liste realizate de mai multi critici internationali de film. Chipul ei angelic a fascinat o multime de fani si critici deopotriva.

 

Serialul HBO rezultat din paginile primului volum din cele 7 carti fantasy (5 terminate si 2 aflate in pregatire) ale lui George R. R. Martin (Urzeala tronurilor este doar numele primei carti din serie, sezonul doi este bazat pe al doilea roman, intitulat A Clash of Kings – Inclestarea Regilor) a popularizat cu mare succes lumea din romanele scriitorului american - presa de peste Ocean l-a numit pe acesta "inlocuitorul" lui Tolkien (Lord of The Rings) in preferintele fanilor.

 

 

 

Galerie foto: transformarile celor 20 de actori din Game of Thrones


Sezonul 3 din Game of Thrones urmareste evenimentele din cartea A Storm of Swords. Ce se va intampla in acest sezon? Iuresul sabiilor, cum a fost tradus in romana sezonul 3, arata ani intregi de gheturi si zapezi, dar si cum Cele sapte Regate din Westeros sunt prinse intr-un razboi civil. Viitorul rege Renly Baratheon (Gethin Anthony) a fost asasinat, iar aliantele s-au schimbat. Crudul rege-adolescent Joffrey Baratheon (Jack Gleeson) a castigat o victorie importanta asigurandu-si alianta cu Casa Tyrell, iar sustinatorii sai l-au invins pe Stannis, unchiul lui, intr-o batalie epopeica, asa ca acum Joffrey are cele mai mari armate de pe taram, iar triumful lui pare asigurat. Astfel rotile comploturilor si itele urzelilor menite sa acapareze tronul de fier se vor pune din nou in miscare. Unul dintre aspirantii la putere este mort, altul este cazut in dizgratie, in timp ce razboaiele continua sa se dezlantuie cu furie, iar aliantele se fac si se desfac.

 

 


George R. R. estima ca serialul are cea mai mare distributie dintre toate serialele la ora actuala. Doar sezonul 3 numara 257 de actori si 703 oameni in echipa de productie, 6 regizori pentru doar 10 episoade. Serialul este una dintre cele mai costisitoare productii realizate de HBO pana acum. In medie fiecare sezon a costat in jur de 60 de milioane de $. Creat de David Benioff si D.B. Weiss, Game of Thrones a primit 13 nominalizari la Emmy si 2 la Globurile de Aur si a fost aclamat pentru atmosfera superba, intriga captivanta si interpretarile fantastice ale actorilor, insa criticat pentru scenele de nuditate si violenta.

Game of Thrones a fost cel mai piratat serial din 2012, iar obsesia fanilor pentru serialul inspirat de seria de carti creata de George R. Martin n-a disparut. Sezonul 3, care a debutat pe 31 martie in SUA, a reusit sa creeze un nou record: primul episod a fost descarcat de 1 milion de ori intr-o singura zi.

 

GALERIE FOTO: 23 de imagini din Game of Thrones, sezonul 3!
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni