Emilia Clarke, despre marele ei regret după Urzeala tronurilor: „Unde sunt dragonii mei?”

Emilia Clarke, despre marele ei regret după Urzeala tronurilor: bdquo;Unde sunt dragonii mei?
Autor: Dan Brumar
Data: 05 Iunie 2019
Emilia Clarke, care a interpretat rolul Daenerys Targaryen în Urzeala tronurilor, a dezvăluit ce greșeală a făcut la finalul serialului.

Fanii seriei Urzeala tronurilor au avut nevoie de mult timp pentru a se obișnui cu gândul că povestea a luat sfârșit. Însă, nici actorii care au jucat în cele opt sezoane nu au trecut ușor peste acest șoc. Emilia Clarke are un mare regret, pe care l-a dezvăluit într-un interviu acordat Variety.

„Nu am luat nimic de pe platoul de filmare și regret enorm. Sunt foarte iritată. Sper ca realizatorii serialului să-mi dea un dragon. Am nevoie de șosetele mele urât mirositoare. De fapt, cred că pe alea le-am luat”, a dezvăluit actrița.

Citește și: De ce a refuzat Emilia Clarke rolul din „Fifty Shades of Grey”

FOTO: wall.alphacoders.com 

Cei mai mulți actori, chiar și cei care au făcut figurație în serial, au luat câte un suvenir de la filmări. Un lucru care să le amintească mereu că au fost parte a acestui proiect grandios.

Emilia Clarke: „Am devenit femeie grație acestui serial”

Actrița a mărturisit că serialul a schimbat-o substanțial și a ajutat-o să se maturizeze. 

„Acum că a ajuns la final, mi se pare ireal. Atâtea lucruri s-au petrecut în cei 10 ani petrecuți în serial. Am devenit femeie. Aveam 23 de ani. Unde sunt dragonii mei? Replica aceea celebră. Unde naiba sunt? Am fost profund emoționată”, a mai spus Emilia Clarke.

Citește și: Kit Harington, văzut pentru prima dată în public de la internarea în clinica de dezintoxicare

Emilia Clarke: „Această femeie mi-a topit inima”

Emilia Clarke a fost emoționată la culme după ultimul episod din Urzeala tronurilor pe care fanii l-au putut vedea la televizor. Actrița a reacționat pe Instagram, unde a postat o fotografie cu actorii din serie și câteva gânduri. Emilia Clarke a dzvăluit că personajul Daenerys Targaryen i-a schimbat radical viața.

„Capitolul mamei dragonilor mi-a ocupat toată viața mea de adult. Această femeie mi-a topit inima. Am transpirat în vâlvătaia focului de dragon, am vărsat multe lacrimi pentru cei care au părăsit familia noastră devreme și mi-am stors creierul în încercarea de a o juca pe Khaleesi, de a spune cuvintele poruncitoare”, a scris actrița.

FULLSCREEN
Emilia Clarke, despre marele ei regret după Urzeala tronurilor: „Unde sunt dragonii mei?”
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO