Emilia Clarke, emoționată la finalul serialului Urzeala tronurilor: „Această femeie mi-a topit inima”

Emilia Clarke, emoționată la finalul serialului Urzeala tronurilor: Această femeie mi-a topit inima
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 20 Mai 2019
Data actualizare: 20 Mai 2019
După opt ani petrecuți pe platourile de filmare ale unuia dintre cele mai de succes seriale de televiziune, Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) a împărtășit cu fanii seriei ce a simțit când văzut ultimul episod.

Urzeala tronurilor s-a terminat, fanii seriei având ocazia să vizioneze ultimul episod luni dimineață, cu noaptea-n cap. Emilia Clarke a reacționat pe Instagram, unde a postat o fotografie cu actorii din serie și câteva gânduri emoționante. Emilia Clarke a dzvăluit că personajul Daenerys Targaryen i-a schimbat radical viața.

„Capitolul mamei dragonilor mi-a ocupat toată viața mea de adult. Această femeie mi-a topit inima. Am transpirat în vâlvătaia focului de dragon, am vărsat multe lacrimi pentru cei care au părăsit familia noastră devreme și mi-am stors creierul în încercarea de a o juca pe Khaleesi, de a spune cuvintele poruncitoare”, a scris actrița.

Citește și: Lena Headey (Cersei), idilă cu scântei cu un actor din Urzeala tronurilor. A refuzat să filmeze alături de el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @emilia_clarke on

Emilia Clarke, care joacă rol central în sezonul 8, a mărturisit că Urzeala tronurilor a „șlefuit-o” ca femeie, ca actor și ca ființă umană. La final, actrița a pomenit de tatăl ei, care a murit de cancer în 2016.

„Aș fi vrut ca dragul meu tată să fie aici și să vadă cât de departe am zburat. Dar vouă, dragii mei fani, vă datorez atâtea mulțumiri pentru statornicia voastră pentru ceea ce am făcut cu acest personaj, care era deja în inimile voastre înainte ca eu să intru în pielea lui. Fără voi, n-am exista noi. Acum, veghea noastră s-a terminat”, a mai spus Emilia Clarke.

Sophie Turner, recunoscătoare Sansei Stark

Actrița Sophie Turner, care a dat viață personajului Sansa Stark, i-a mulțumit și ea personajului ei, care a ajutat-o să înțeleagă mai mult natura umană.

„Sansa, mulțumesc că n-ai învățat ce înseamnă flexibilitatea, curajul și adevăratul sens al puterii. Mulțumesc că m-ai făcut să fiu bună și răbdătoare și să conduc cu iubire. Am crescut cu tine. M-am îndrăgostit de tine la vârsta de 13 ani, iar acum, la zece ani după, la 23, te las în urmă, dar nu voi da niciodată uitării ce m-ai învățat”, a scris Sophie Turner.

Vezi și:

  • FOTO: wall.alphacoders.comVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies