Emilia Dorobanțu & Muzica reprezentativă a Armatei au oferit un moment de neuitat la PROTEVELION!

Emilia Dorobanțu Muzica reprezentativă a Armatei au oferit un moment de neuitat la PROTEVELION!
Citeste mai mult despre: Emilia Dorobantu, PROTEVELION,
Data publicarii: 01 Ianuarie 2022
Data actualizare: 01 Ianuarie 2022
Într-o atmosferă încărcată de veselie și voie bună, vedetele au făcut spectacol aseară la PRO TV, pe scena celui mai urmărit spectacol de Revelion! Pavel Bartoș și Raluka, gazdele show-ului, le-au adus celor de acasă, rând pe rând, scenete amuzante, piese cunoscute de întreaga țară și momente greu de uitat. 

Printre acestea s-a aflat și momentul special pregătit de cunoscuta interpretă, Emilia Dorobanțu & Muzica reprezentativă a Armatei! Alături de dirijorul, Colonel Aurel Gheorghiță, artista a impresionat atât vedetele prezente în sală, cât și pe cei de acasă. De altfel, în timpul momentului, Lora le arăta celorlalți colegi că are piele de găină, iar Ruby a aplaudat minute în șir. 

În exclusivitate pentru protv.ro, după participarea la PROTEVELION, Emilia Dorobanțu a declarat: ”PROTEVELIONUL a fost un adevărat regal artistic, iar momentele trăite pe platoul de filmare sunt de neuitat! Am filmat alături de oameni minunați, o echipă extraordinară ce a adunat pe aceeași scenă cei mai buni artiști pentru a oferi publicului o atmosferă de vis în noaptea dintre ani! 

Am pregătit alături de Muzica Reprezentativă a Armatei, condusa de Inspectorul Muzicilor Militare - dirijor colonel Aurel Gheorghiță, un colaj muzical format din următoarele piese: Răsună marșul ostășesc , Dragi mi-s cântecele mele, Sanie cu zurgălăi, Haideți toți, Dă-i foale și Lie ciocârlie. (orchestrație Dragoș Stama) 

Am ales aceste melodii pentru că au un numitor comun: folclorul românesc. Acest potpuriu propus de noi te transpune într-un itinerariu muzical plecând din zona Munteniei până în Maramureș. Pe lângă traseul geografic se întâmplă a fi și un itinerariu de genuri muzicale: marș, muzică ușoară, sârbă, horă, colind sub egida a stilurilor pop, funk, rock, simfonic și chiar muzică de film.

Mă bucur că aă reușit să creem un moment atipic si unic de revelion la PRO TV, locul în care am trăit fiecare moment cu emoție și entuziasm! Bucurați-vă de muzică!”

Momentul pregătit de Emilia Dorobanțu poate fi revăzut pe VOYO!

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!