Emily Burghelea și iubitul ei s-au cununat civil. Primele imagini de la eveniment

Emily Burghelea și iubitul ei s-au cununat civil. Primele imagini de la eveniment
Data publicarii: 23 Martie 2021
Data actualizare: 26 Martie 2021
Cu puțin timp înainte de a deveni părinți, Emily Burghelea și iubitul ei au decis să se cunune civil, astfel, cei doi sunt acum soț și soție.

Emily Burghelea și iubitul ei, Andrei,  au postat și primele imagini de la eveniment. Vedeta a purtat o rochie albă, lungă și o pălărie, iar Andrei a purtat un costum elegant și nelipsita mască, bărbatul vrând în continuare să-și ascundă identitatea pe rețelele sociale. 

Fanii au reacționat imediat la postarea vedetei și au lăsat mii de aprecieri și sute de comentarii: “Foarte frumos! Bravo vouă! Casă de piatră și multă dragoste!”, ”Să fiți fericiți mereu!”, ”Felicitări! Casa de piatră!”, au fost doar câteva dintre reacții. Alții au fost intrigați de faptul că iubitul care i-a devenit soț continuă să-și ascundă fața: ”Ce probleme are domnul de se ascunde atâta? Cât e el de important?”, ”De ce nu îi arăți fața ? E așa frumos încât nu vrei sa îl vadă fetele?”.

Emily Burghelea urmează să devină, în scurt timp mămică. „Cam trei săptămâni ne mai despart de marea întâlnire cu fetiță noastră. Sincer, simt că au intrat zilele în sac!”.

Sursă foto: Instagram Emily Burghelea

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies